Αρχική Αθλητικά Η Dole Hellas «τρέχει» στον «Νυχτερινό» ως ο Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης...

Η Dole Hellas «τρέχει» στον «Νυχτερινό» ως ο Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης και γεμίζει τους δρομείς με ενέργεια και δώρα

Η Dole Hellas θα έχει για άλλη μια χρονιά ισχυρή παρουσία στο μεγαλύτερο φθινοπωρινό αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, συμβάλλοντας στην επιτυχία του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου.

Η Dole Hellas ιδρύθηκε το 1993 και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Εισάγει και πωλεί κατ’ αποκλειστικότητα πολλά προϊόντα Dole όπως: μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο, ανανάδες, μήλα, γκρέιπφρουτ, ακτινίδια, αχλάδια, σταφύλια, βανίλιες κ.ά. Πρόκειται για την μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά, η οποία  μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων, γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τη διατροφική αξία των φρούτων και τη συμβολή τους στην υγεία μας.

Για την Dole Hellas, το να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, είναι αναμφίβολα το πρώτο μέλημά της, καθώς όλα τα φρούτα της επιλέγονται και συσκευάζονται προσεκτικά περνώντας καθημερινά αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Αναφερόμενος στην αναβάθμιση της Dole Hellas σε Μέγα Χορηγό της διοργάνωσης, ο Διευθυντής της Εταιρείας κ. Στάθης Πισλής, δήλωσε:

«Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι συνυφασμένη με την ποιότητα Dole. Συνεχίζουμε την κληρονομιά του ιδρυτή James Dole ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά, πως ο καθημερινός μας στόχος πρέπει να είναι μόνο «ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα!». Εμείς αισθανόμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που παράγει άριστα ποιοτικά προϊόντα, αλλά και επειδή τα προϊόντα αυτά έχουν μόνο θετική συμβολή στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Έτσι αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ως Μέγας Χορηγός στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης ενισχύοντας την προσπάθεια των διαγωνιζομένων αθλητών με τα θρεπτικά φρούτα μας, για τα οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Η Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης σε γεμίζει ενέργεια… και δώρα.

H Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, σε γεμίζει ενέργεια… δημιουργώντας ένα διαγωνισμό μέσω internet!

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, 50 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μοναδικό Wireless Powerbank HOCO B32 Energetic» 8000 mAh!

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό της Dole Hellas, έχουν όλοι οι δρομείς οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους και έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία προϋποθέτει  να εισέλθουν στο minisite της Dole Hellas www.dole-myenergy.gr και να δηλώσουν συμμετοχή με τον κωδικό εγγραφής, που τους έχει δοθεί από την διοργάνωση του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018.

Οι 50 νικητές θα προκύψουν κατόπιν τυχαίας (random) ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 14.00 στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ – HELEXPO. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-myenergy.gr.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν αμέσως μετά την ηλεκτρονική κλήρωση και έως τις 21:00 της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2018, με SMS. Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιοποιηθούν επίσης  στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-myenergy.gr

Οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν το δώρο τους, από το περίπτερο της DOLE (στο χώρο των χορηγών)  την ημέρα διεξαγωγής του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, επιδεικνύοντας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς τους.

Παράλληλα η Dole Hellas θα προσφέρει τη δυνατότητα τόσο στους δρομείς του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, όσο και στον κόσμο που παρευρίσκεται στο σημείο του τερματισμού στον Λευκό Πύργο να συμμετέχουν σε παιχνίδι «τροχού της τύχης» για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδική κατασκευή στο περίπτερο της Dole Hellas (Sponspors Village – περιοχή τερματισμού) όπου θα μπορούν όλοι με σειρά προτεραιότητας να γυρίσουν τον τροχό της Dole και να κερδίσουν επί τόπου κάποιο δώρο.

 Προϊόντα Dole για όλους τους δρομείς!

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, η Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, θα προσφέρει δωρεάν μπανάνες σε όλους τους δρομείς, όλων των διαδρομών της ημέρας, μετά τον τερματισμό τους.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στον «Νυχτερινό» θα μπορούν να απολαύσουν απολαυστικό φρέσκο ανανά από την καντίνα της Dole, που θα βρίσκεται στον χώρο των χορηγών την ημέρα του αγώνα.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “DOLE for ALL”!

Η Dole Hellas ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με εντιμότητα, επιμένοντας στην άριστη ποιότητα των φρούτων της με καλλιέργειες που σέβονται τον ίδιο τον καταναλωτή και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προχωρεί σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Dole Hellas προς τις πιο ευαίσθητες ομάδες και ιδιαίτερα στα παιδιά, οδήγησε αρχικά σε μια σειρά εκπαιδευτικών διαδραστικών ενημερώσεων στα δημόσια δημοτικά σχολεία της χώρας μας με τίτλο «Υγιεινή Διατροφή – Σωστή Εκπαίδευση», όπου μετά τις ομιλίες διατροφολόγων, μοιράζονται δωρεάν φρέσκα φρούτα σε μαθητές και οικογένειες των σχολικών κοινοτήτων που χρήζουν στήριξης. Η ενέργεια ήδη μετρά 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με επισκέψεις σε περισσότερα από 3.500 ελληνικά σχολεία και συνεχίζεται με μεγάλη αποδοχή και για το σχολικό έτος 2018-2019.

Η Dole Hellas έχοντας πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και τις ανάγκες τους, θα προσφέρει στον σύλλογο «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», επιταγή 2.500 ευρώ.

Η χορηγία σας αυτή θα επενδυθεί στη διεπιστημονική, ολιστική εκπαίδευση και στήριξη παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες καθώς και των οικογενειών τους.

Ο σύλλογος «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», είναι πιστοποιημένο φιλανθρωπικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.