Αρχική General ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ...

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΖΩΙΑ

Αστυπάλαια

Με στόχο την καθιέρωσή της  ως προορισμού ευζωίας, η Αστυπάλαια ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη με σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν ποδηλασία,  γαστρονομία, μάθημα yoga και εντάσσονται στη γενική της καμπάνια για την ανάδειξη της θετικής ενέργειας που εκπέμπει.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνει στο διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου,  το Astypalea Cycling Festival 2018,  γαστρονομική εκδήλωση με τη συμμετοχή του Γιάννη Αποστολάκη, μάθημα Yoga  από τον Ιωάννη Κουλάνη, ενώ οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με παραδοσιακό γλέντι με τη Λέτα Κορρέ.

Η ποδηλατική δράση,  που οργανώνεται από το Δήμο Αστυπάλαιας σε συνεργασία με τις εταιρείες GrCycling και THE STORY TAILORS , έχει  την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και αποτελεί μέρος του marketing plan του νησιού που έχει εκπονηθεί και υλοποιείται από την εταιρία συμβούλων του Δήμου για την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, την προσέλκυση ειδικών κοινών και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

«Η Αστυπάλαια, ένα νησί που χαρακτηρίζεται από θετική ενέργεια προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται για την ευζωία να τη γνωρίσουν  με τον πιο απολαυστικό, οικολογικό και υγιεινό τρόπο» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού κυρία Μαρία Καμπούρη, αφήνοντας , παράλληλα, να εννοηθεί ότι στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει μια σημαντική για την παγκόσμια προβολή του νησιού ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η Αστυπάλαια φέτος αποτέλεσε πόλο έλξης για τους τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέροντας ένα μπουκέτο τουριστικών εμπειριών που συνδυάζεται απόλυτα με την φυσική ομορφιά και την αυθεντική φιλοξενία των κατοίκων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.