Αρχική Δήμοι QUOTIDIANO DI SICILIA: ΗΡΕΜΙΑ, ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛHΚΤΙΚΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ είναι ΟΙ ΛΟΓΟΙ...

QUOTIDIANO DI SICILIA: ΗΡΕΜΙΑ, ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛHΚΤΙΚΑ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑΤΑ είναι ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ!

Τον κεραυνοβόλο έρωτα των Τουριστών με την Κάρπαθο περιγράφει γλαφυρά η έμπειρη Ιταλίδα ταξιδιωτική συντάκτρια Nicoletta Fontana, σε εκτενές άρθρο στην έντυπη και διαδικτυακή έκδοση της Quotidiano di Sicilia, της κορυφαίας εφημερίδας του Ιταλικού Νότου που συμβουλεύονται χιλιάδες Ιταλοί αναγνώστες για τις διακοπές τους. Η δημοσιογράφος που προσκλήθηκε από το Δήμο Καρπάθου να επισκεφτεί τον παράδεισο των εκπλήξεων, ζωντανεύει τις αναμνήσεις της σε ένα άρθρο που ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ιταλών που έλκονται από τις παραδόσεις, τις ανέγγιχτες παραλίες, τις ιδιαίτερες γεύσεις και την αυθεντική φιλοξενία. Εν μέσω, μάλιστα, των δυσάρεστων εθνικών συγκυριών η κυρία Fontana, που εξάλλου είχε αλλάξει τα πλάνα της για να καθίσει παραπάνω στο νησί που την καθήλωσε όσο κανένα άλλο, τονίζει μέσα στο άρθρο πως ο προορισμός αποπνέει ασφάλεια, ηρεμία και γαλήνη ενθαρρύνοντας και τους τελευταίους αναποφάσιστους να προτιμήσουν Ελλάδα και Κάρπαθο!

Σημειώνεται πως με κυκλοφορία χιλιάδων αντιτύπων και με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες και ακόμη περισσότερους διαδικτυακούς επισκέπτες, η εφημερίδα “Quotidiano di Sicilia” πρωταγωνιστεί στη Σικελία και τη Νότια Ιταλία, ξεπερνώντας μάλιστα σε περιοχές κυκλοφορίας της, άλλες Ιταλικές εφημερίδες εγνωσμένου κύρους.

Πηγές: http://www.qds.it/28841-un-mare-cristallino-e-tramonti-da-mozzare-il-fiato-ecco-come-karpathos-fa-innamorare-chi-la-visita.htm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.