Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συναυλία με τον Γιώργο Ανδρέου, τον Γιάννη Κότσιρα και την Κορίνα Λεγάκη,...

Συναυλία με τον Γιώργο Ανδρέου, τον Γιάννη Κότσιρα και την Κορίνα Λεγάκη, με φόντο το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και την πανσέληνο του Αυγούστου

Με φόντο το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και την πανσέληνο του Αυγούστου να φωτίζει το μοναδικό σκηνικό, ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου, θα δώσει μια συναυλία την Κυριακή 26 Αυγούστου, λουσμένη στο φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού, σε έναν από τους σημαντικότερους και ομορφότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής.

Πρωταγωνιστής το πολυτραγουδισμένο φεγγάρι του Αυγούστου. Οι “σιωπές” οι “αγαπημένες της Σελήνης”, του Σεφέρη. Το Φεγγάρι του Λόρκα κι όλων των ποιητών, των παραμυθιών, των ονείρων. Το Φεγγάρι των τραγουδιών. Το Χάρτινο Φεγγαράκι του Γκάτσου, σύμβολο σκηνικό και ερωτικό. Το νυχτερινό φανάρι του ουρανού, παρηγοριά κάθε στρατολάτη.

Ο Γιώργος Ανδρέου επιλέγει για την εκδήλωση γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του, αλλά και τραγούδια άλλων σημαντικών δημιουργών, Ελλήνων και ξένων. Της παράδοσης και του λαϊκού μας τραγουδιού. Ο διακεκριμένος συνθέτης και πιανίστας, καλεί για την περίσταση τον Γιάννη Κότσιρα.

Μαζί τους στην σκηνή μια νέα ερμηνεύτρια η Κορίνα Λεγάκη. 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Λαυρεωτικής “Θορίκια 2018”.

Είσοδος δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.