Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Raimondo Dato παρουσιάζει τα έργα του – Παρασκευή 31 Αυγούστου στον...

Ο Raimondo Dato παρουσιάζει τα έργα του – Παρασκευή 31 Αυγούστου στον χώρο τέχνης ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

Η πολλαπλότητα μέσα από την απλότητα διαφαίνεται μέσα από τις διαφορετικές ενότητες έργων ζωγραφικής που παρουσιάζει ο Raimondo Dato στον χώρο τέχνης ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.

Σε μια έκθεση που θα ταξιδέψετε μέσα από ανεικονικά τοπία, με τα ζωγραφικά ατίθασα άλογα του Remo!

Τα εγκαίνια της έκθεσης “Πολλαπλότητα Έκφρασης” πραγματοποιούνται στις 31 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00 στον χώρο τέχνης ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ

Ο Raimondo Dato
Ο Dato κινείται από την αφαίρεση στην πραγματικότητα. Έχοντας σαν κύριο επαγγελματικό αντικείμενο την εσωτερκή διακόσμηση, βρίσκει στην ζωγραφική ένα δημιουργικό σύντροφο, ένα ξέσπασμα δημιουργικό, του επίσης δημιουργικού του Είναι. Το αποτέλεσμα είναι να μην δεσμεύεται σε ένα και μόνο χαρακτηριστικό ύφος γραφής. Μέσα από τα ανεικονικά τοπία και το ατίθασο άτι, υπάρχει μια ονειρική ατμόσφαιρα, ομιχλώδης και εξωκοσμική, αλλά παράλληλα και γεμάτη ελπίδα και λαχτάρα για την ζωή.

Ο Raimondo Dato μοιάζει να πειραματίζεται, ελευθερώνοντας τον εαυτό του, οχι μόνο θεματολογικά, αλλά και φορμαλιστικά. Με τον τρόπο αυτό εκφράζει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του καθώς η τέχνη είναι γι΄αυτόν όχι απλή ικανοποίηση, αλλά ανάγκη επικοινωνίας. 

Εγκαίνια έκθεσης
Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018, 20:00
Χώρος τέχνης ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ,
Προκοπίου Γκίνη 5, Καλύβια – Αττικής

Διάρκεια έκθεσης
31 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρες λειτουργίας
Πέμπτη – Κυριακή: 19:30 – 22:30

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.