Αρχική Αεροπορικά Νέα Οι πτήσεις της Air Malta διαθέσιμες για κράτηση μεσω της ιστοσελίδας της...

Οι πτήσεις της Air Malta διαθέσιμες για κράτηση μεσω της ιστοσελίδας της Ryanair

Η ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ, ΤΟ ΚΙΕΒΟ, Η ΜΟΣΧΑ, Η ΤΥΝΙΔΑ ΚΑΙ Η ΖΥΡΙΧΗ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 21 ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ RYANAIR.COM

 H Ryanair, σήμερα (21 Αυγ) ανακοίνωσε την νέα συνεργασία της με την Air Malta, η οποία θα επιτρέψει στους 139 εκατομμύρια πελάτες της Ryanair να κάνουν κράτηση στις πτήσεις της Air Malta στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Από σήμερα, οι πελάτες μας μπορούν να αναζητούν πτήσεις της Air Malta στα 21 δρομολόγια από τη Μάλτα προς 8 χώρες στην Αφρική, Ασία και Ευρώπη, όπως η Ρωσία και η Τυνησία.

Η νέα συνεργασία με την Air Malta είναι μέρος του προγράμματος βελτίωσης της εμπειρίας των πελατών της Ryanair  “Always Getting Better”. Η Ryanair ήδη προσφέρει 53 δρομολόγια από/προς τη Μάλτα και θα μεταφέρει 2.7 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Στη Μάλτα, ο CCO της Ryanair, David O’Brien, δήλωσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτή τη συναρπαστική συνεργασία με την Air Malta, η οποία επιτρέπει στους 139 εκατομμύρια πελάτες μας να κλείσουν πτήσεις για 21 νέες διαδρομές από τη Μάλτα σε συναρπαστικές πόλεις στην Αυστρία, Τσεχία, Ισραήλ, Μαρόκο, Ρωσία, Ελβετία, Τυνησία και Ουκρανία  επιπλέον των 300 προορισμών που είναι ήδη διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα Ryanair.com, την μεγαλύτερη ταξιδιωτική σελίδα στον κόσμο, η οποίος λαμβάνει κάθε μήνα πάνω από 50 εκατομμύρια επισκέπτες.

Η νέα αυτή συνεργασία είναι μέρος του προγράμματος AGB και μέρος της προσπάθειας μας η Ryanair να γίνει η ‘Amazon του Τουρισμού’. Η Ryanair προσφέρει 53 δρομολόγια από/προς τη Μάλατα και τώρα οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες διαδρομές, καθιστώντας την Ryanair.com ιδανική επιλογή για οικογένειες, ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά..

Για να γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις από € 14,99 για ταξίδι από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2018, τα οποία είναι διαθέσιμα για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (23 Αυγ). Δεδομένης της πολύ χαμηλής τιμής οι θέσεις αυτές θα γίνουν ανάρπαστες, όπότε οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν στην www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαρία.”

O Πρόεδρος της Air Malta, Δρ Charles Mangion, δήλωσε:

“Είναι μια συμφωνία ορόσημο όπου οι δύο αεροπορικές εταιρείες συνεργάζονται προς όφελος των αμοιβαίων πελατών τους. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους, η Air Malta έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις όχι μόνο επεκτείνοντας το δίκτυο προορισμών της με περισσότερες πτήσεις και προορισμούς, αλλά και προσαρμόζοντας το προϊόν της  τόσο σε δομή των ναύλων όσο και στις  προσφερόμενες υπηρεσίες κατά την πτήση. Η συμφωνία αυτή θα βοηθήσει επίσης την Air Malta να αυξήσει την προβολή της στις υπερπόντιες αγορές και να δημιουργήσει νέους πελάτες. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιρειών προς όφελος των πελατών μας”.

Ο Υπουργός Τουρισμού της Μάλτας, Δρ  Konrad Mizzi, δήλωσε:

“Αυτή η στρατηγική πρωτοβουλία είναι μια σημαντική εξέλιξη που θα δώσει στην Air Malta πρόσβαση σε ένα νέο κανάλι πωλήσεων. Η συνεργασία αυτή θα επιταχύνει περαιτέρω την στρατηγική ανάπτυξης και τις φιλοδοξίες της Air Malta. “

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.