Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates διοργανώνει «Hμέρα καριέρας» στην Αθήνα το Σάββατο 25 Αυγούστου

Η Emirates διοργανώνει «Hμέρα καριέρας» στην Αθήνα το Σάββατο 25 Αυγούστου

Hμέρα καριέρας «Open Day» διοργανώνει, η Emirates, το Σάββατο, 25 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (Λ. Συγγρού 89-93) στις 8 π.μ. για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος καμπίνας.

Η Εταιρεία αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς, και με διάθεση να προσφέρουν στους επιβάτες τη βραβευμένη εμπειρία της αεροπορικής εταιρείας Emirates. Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν το «Open Day» της Emirates το Σάββατο 25 Αυγούστου, έχοντας το βιογραφικό τους στα αγγλικά μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία.

Δεν απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή για την παρακολούθηση του «Open Day», περισσότερες πληροφορίες ωστόσο είναι διαθέσιμες στο http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Οι υποψήφιοι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο. Όσοι διακριθούν, θα ενημερωθούν σχετικά με τις προθεσμίες για τις περαιτέρω αξιολογήσεις και συνεντεύξεις.

Στο πλήρωμα καμπίνας προσφέρεται ένα εύρος ολοκληρωμένων παροχών, όπως αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ, δωρεάν μεταφορά από / προς δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.