Αρχική Δήμοι Η Καρθαία λύνει την σιωπή της με Καμεράτα

Η Καρθαία λύνει την σιωπή της με Καμεράτα

Τρεις χιλιάδες χρόνια από την ίδρυση του και αρκετοί αιώνες σιωπής χρειάστηκε να περάσουν ώσπου να ζωντανέψει ξανά το Αρχαίο Θέατρο της Καρθαίας στην Κέα.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η βράβευση του έργου “Συντήρηση και Ανάδειξη Αρχαίας Καρθαίας Κέας” με το ευρωπαϊκό βραβείο “Europa Nostra 2017” τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Φέτος, ένα χρόνο μετά, και στο πλαίσιο του ετήσιου πλέον θεσμού “Μία γιορτή για την Καρθαία“, η ορχήστρα Armonia Atenea της Καμεράτα μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που θα περιλαμβάνει από την εμβληματική “Μικρή Νυχτερινή Μουσική” του Μότσαρτ μέχρι τους εντυπωσιακούς ρουμάνικους χορούς του Μπέλα Μπάρτοκ.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, 17:30 απογευματινή και έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις εορτασμού για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην αρωγή των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής.”

www.destinationkea.com

Το video είναι από την εκδήλωση για τη Βράβευση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.