Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τις προοπτικές ελληνοκινεζικής συνεργασίας για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης συζήτησαν στην Θεσσαλονίκη η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολητικής Ενότητας πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, με εκπροσώπους της Κινέζικης Royal Group.

Ο συγκεκριμένος Όμιλος, με έδρα την πόλη Don Guan της Κίνας, επιδεικνύει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης .Δραστηριοποιείται σε 24 συνολικά επιχειρηματικούς τομείς μεταξύ των οποίων ο τουρισμός πόλεων, τα τρόφιμα, ο τουριστικός αθλητισμός και διαχειρίζεται ξενοδοχεία πέντε αστέρων .

Η κα Πατουλίδου παρουσίασε στην αντιπροσωπεία του Κινεζικού ομίλου επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του Xiong Yong Liang την πόλη της Θεσσαλονίκης και  τις δυνατότητες συμπράξεων στον τουρισμό ενώ στην επόμενη συνάντηση συμφωνήθηκε να εξεταστούν θέματα συνεργασίας της Θεσσαλονίκης και της Dong Guan στον αγροτοδιατροφικό, αθλητικό και πολιτιστικό τομέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.