Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Celestyal Cruises φιλοξενεί για τέταρτη συνεχή χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό, CruiseInn

Η Celestyal Cruises φιλοξενεί για τέταρτη συνεχή χρονιά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό, CruiseInn

Το Celestyal Crystal σαλπάρει σε μια 7ήμερη κρουαζιέρα αφιερωμένη στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομία.

Η Celestyal Cruises, σύμμαχος των δράσεων που ενισχύουν την εκπαίδευση και την κατάρτιση των νέων, φιλοξενεί και φέτος τον επιχειρηματικό διαγωνισμό, CruiseInn, σε ένα από τα κρουαζιερόπλοια της, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Μυκόνου και του Blue growth. Το CruiseInn θα ταξιδεύει από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal προς τη Μύκονο, τη Μήλο, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και τo Koυσάντασι σε μια μοναδική 7ημερη κρουαζιέρα για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα.

Στη φετινή εκπαιδευτική κρουαζιέρα επιχειρηματικότητας θα συμμετέχουν 55 νέοι, που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο των επιχειρήσεων ή που ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στο ελληνικό επιχειρηματικό τοπίο. Εστιάζοντας στους κλάδους του τουρισμού, της γαστρονομίας, της ναυτιλίας και της τεχνολογίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τόσο εν πλω όσο και στους μαγευτικούς προορισμούς της κρουαζιέρας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια και βιωματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες, καθώς και ανατρεπτικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς, όπως το Photo / Video Challenge, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να απαθανατίσουν και να ανεβάσουν στα social media τα αγαπημένα τους σημεία στο κρουαζιερόπλοιο με τα hashtags #CelestyalCruises #CruiseInn #CruiseInn2018, αλλά και το Celestyal Cruises – Data Drive CRM & Marketing Solutions Challenge, όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη λύση ενίσχυσης του CRM και της βάσης δεδομένων επιβατών της εταιρείας, με στόχο τη διεκδίκηση χρηματικών επάθλων ύψους 3.000 ευρώ.

Τα χρηματικά έπαθλα που θα αποδοθούν στους νικητές των διαγωνισμών είναι μια προσφορά της Celestyal Cruises, μια ακόμη έμπρακτη ένδειξη για τη σημασία που δίνει στην εκπαίδευση και στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κος Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε εν πλω άλλη μία χρονιά το CruiseInn αυτή την πρωτοποριακή επιχειρηματική δράση που δίνει ώθηση και κινητοποίηση στους νέους, κυρίως σε τομείς που αποτελούν βασικούς πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία και παράλληλα δίνει όραμα και στόχο για το μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.