Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Sofitel Athens Airport στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες “The Missing Background”

Το Sofitel Athens Airport στηρίζει τους νέους καλλιτέχνες “The Missing Background”

Την πρώτη προσωπική έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού Melina Koan φιλοξενεί το Sofitel Athens Airport. H έκθεση, με τίτλο “The Missing Background” και κεντρικό θέμα το πώς αντιλαμβανόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας αλλά και το ρόλο που παίζουν οι πληροφορίες που διαθέτουμε για το συνομιλητή μας στη διαμόρφωση της άποψής μας για αυτόν, θα φιλοξενείται στο lobby του ξενοδοχείου έως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο χώρος του Sofitel Athens Airport είναι ιδιαίτερα φιλόξενος στην τέχνη. Είναι χαρά μας να στηρίζουμε τη δημιουργικότητα και το πάθος των νέων καλλιτεχνών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τα έργα τους στους πελάτες και το ευρύτερο διεθνές και ελληνικό κοινό που επισκέπτεται καθημερινά το Sofitel Athens Airport” δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Γιώργος Σταύρου.

Για τη Melina Koan

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Ξεκίνησε να ζωγραφίζει από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, αλλά τον περισσότερο καιρό μόνο για την προσωπική της ευχαρίστηση. Σπούδασε Αποκατάσταση και Ανακαίνιση κτιρίων στην Πάτρα, από το 2005-2010. Μετά από αρκετά χρόνια εργασίας στον τομέα της αρχιτεκτονικής, το πάθος της για ζωγραφική έγινε ισχυρότερο και το 2016 αποφάσισε ότι αυτός θα είναι ο μοναδικός σκοπός της. Τον Φεβρουάριο του 2018, εμπνευσμένη από στοιχεία pop art και street art,, συμμετείχε στην έκθεση «Miss Pepper» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και από τον Μάιο ξεκίνησε την πρώτη ατομική έκθεση στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.