Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής στήριξης των Δήμων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής στήριξης των Δήμων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό

Με αφορμή τα τραγικά γεγονότα στην Ανατολική και Δυτική Αττική και την ανάγκη στήριξης των Δήμων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η Περιφέρεια Αττικής προχωρά άμεσα στις ακόλουθες στοχευμένες ενέργειες:

1. Συγκρότηση task – force αποτελούμενη από στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ της Περιφέρειας Αττικής και της ΜΟΔ ΑΕ για την καταγραφή των αναγκών και τη στοχευμένη στήριξη των δικαιούχων – Δήμων, για τις πράξεις που διαχειρίζονται στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020.

2. Συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Υπουργείο Ανάπτυξης για την έκδοση στοχευμένων προσκλήσεων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με στόχο την αντιμετώπιση και αποκατάσταση προβλημάτων, σε επιχειρήσεις, ιδιώτες και σε υποδομές κοινής ωφέλειας, που προκλήθηκαν από τις προαναφερθείσες πυρκαγιές.

3. Ενεργοποίηση Συμβούλου Υποστήριξης μέσω της Τεχνικής Βοήθειας του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, ο οποίος θα συνδράμει την παραπάνω task – force και τους Δήμους που επλήγησαν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα διαχειριστικά και άλλα ζητήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.