Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Για τη Ζάκυνθο και τα Ιόνια γράφει ο Γερμανικός τύπος

Για τη Ζάκυνθο και τα Ιόνια γράφει ο Γερμανικός τύπος

Celestyal Cruises

Συνδιοργανώθηκε στο Αμβούργο από το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την αεροπορική εταιρεία “Condor” και το αεροδρόμιο του Αμβούργου, επιτυχημένη συνάντηση εργασίας – Workshop, με συμμετοχή 105 Τουριστικών Γραφείων της Βόρειας Γερμανίας.

Στόχος της συνάντησης αυτής, ήταν η ενίσχυση της νέας γραμμής της “Condor”  Αμβούργο – Ζάκυνθος-Αμβούργο, από 29 Απριλίου έως 28 Οκτωβρίου 2018.

Επίσης όπως μας ενημέρωσε την “ΤΝ” ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, πρόσφατα η εφημερίδα του αεροδρομίου του Αμβούργου, φύλλο 3/2018, στην  στήλη ‘Ταξίδι’ (σελίδα 9), εμφανίζει καταχώρηση της Ζακύνθου ( ¼ σελίδας ).

Η εφημερίδα και κατά συνέπεια το σχετικό κείμενο είναι προσβάσιμα και σε ηλεκτρονική μορφή στο σύνδεσμος https: //www.hamburg-airport. aero / issues / hamburg-2018-3 / zakynthos-enchants-its- visitors (Ζάκυνθος).

Εξάλλου τον ερχόμενο Οκτώβρη (14-21/10), θα πραγματοποιηθεί από τους παραπάνω συνδιοργανωτές, επιτόπιο ταξίδι εξοικείωσης μεγάλου αριθμού Τουριστικών Γραφείων, επίσης από τη Βόρεια Γερμανία, στην Ζάκυνθο, αλλά και στην Κεφαλονιά, στην οποία είναι  ενδεχόμενο να έχουμε και νέα πτήση από το Αμβούργο.

Στη φωτογραφία από το workhop του Αμβούργου, η κ. Πρίνου από το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, παρουσιάζει τη Ζάκυνθο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.