Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά FEDHATTA: Γεύμα εργασίας για τη διεκδίκηση διοργάνωσης της Japan Week στην Αθήνα

FEDHATTA: Γεύμα εργασίας για τη διεκδίκηση διοργάνωσης της Japan Week στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των ενεργειών για τη διεκδίκηση της Ιαπωνικής Εβδομάδας (Japan Week) το Νοέμβριο του 2019 στην Αθήνα, η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, παρέθεσε γεύμα εργασίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο γεύμα συμμετείχαν ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Yasu (Yasuhiro) Shimizu, η Πρώτη Γραμματέας Πολιτισμού, κ. Yukiko Fujisawa, η Σύμβουλος Υπουργού Τουρισμού, κ. Μαρία Καλλίτση, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, κ. Δήμος Βρατσάνος, το Μέλος ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η πρόοδος των συντονισμένων προσπαθειών για τη διεκδίκηση του μεγάλου διεθνούς φεστιβάλ, τα πλεονεκτήματα της Αθήνας ως τόπου φιλοξενίας μιας διοργάνωσης τέτοιου επιπέδου και τα οφέλη που θα προκύψουν όσον αφορά την προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην αγορά της Ιαπωνίας και αντίστροφα.

H Japan Week είναι ένα σπουδαίο γεγονός με διεθνή απήχηση που διοργανώνεται σε διαφορετική χώρα κάθε χρόνο και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή του ιαπωνικού πολιτισμού και τη σύσφιξη των σχέσεων της Ιαπωνίας με τις χώρες που φιλοξενούν το γεγονός.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της FedHATTA “στόχος μας είναι να αναθερμανθούν οι σχέσεις των δύο χωρών και η αύξηση των τουριστών από την Ιαπωνία”.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί συνάντηση του κ. Τσιλίδη και του κ. Βρατσάνου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού International Friendship Association, κ. Shunsuke Narizumi, υπεύθυνου της διοργάνωσης Japan Week, κατά την οποία του παρουσιάσθηκαν τα πλεονεκτήματα της διοργάνωσης στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.