Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεγάλη η Αγάπη των Αμερικανών για την Ελλάδα – στο EU Open...

Μεγάλη η Αγάπη των Αμερικανών για την Ελλάδα – στο EU Open House 2018 στην ειδική εκδήλωση της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον

Celestyal Cruises

Η Ελληνική Πρεσβεία της Ουάσιγκτον ευχαρίστησε με σχετική ανακοίνωσή της την εταιρία North Events για την υποστήριξή της στην εκδήλωση EU OPEN HOUSE Day που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις στο πλαίσιο ενημέρωσης και προώθησης πολιτιστικών και τουριστικών προορισμών στους Αμερικανούς πολίτες.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος σε συνολικά 28 πρεσβείες των κρατών-μελών στην αμερικανική πρωτεύουσα, στις 12 Μαΐου, και όπως αναμένονταν η ελληνική συμμετοχή αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής και την φετινή χρονιά, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2.500 Αμερικανοί επισκέφθηκαν την ελληνική πρεσβεία με σκοπό να ενημερωθούν για την Ελλάδα, για τον πολιτισμό της και τις τουριστικές ομορφιές της. Σημειώνεται ότι η Ελλάδα έχει τους περισσότερους επισκέπτες κατά την ημέρα αυτή κάθε χρόνο, ενώ την προσπάθεια ενίσχυσε η εταιρία North Events με την αποστολή έντυπο υλικού και δειγμάτων προϊόντων από τον Δήμο Ρεθύμνου, τον Δήμο Ηρακλείου, Aqua Vista Hotels, Argo Travel, Yades Historical Hotels, Loumidis Foods, Yoleni’s USA, Dionysos Imports, Gold Crust Baking Company, Olympus Food Distributors.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.