Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ημερίδα στην Νέα Υόρκη για τον Τουρισμό Υγείας πραγματοποίησε o Ελληνικός Σύνδεσμος...

Ημερίδα στην Νέα Υόρκη για τον Τουρισμό Υγείας πραγματοποίησε o Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας

Celestyal Cruises

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας, σε συνεργασία με το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Ελληνοβουλγαρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πραγματοποίησε ημερίδα την 1 Ιουνίου 2018 στην Νέα Υόρκη, με θέμα Τουρισμός Υγείας και δυνατότητες που παρέχει η Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών Τουρισμού Υγείας.

Στην ανωτέρω ημερίδα, οι ομιλητές αναφέρθηκαν :

  • Στον Τουρισμό Υγείας
  • Στον Οδοντιατρικό Τουρισμό
  • Στον Τουρισμό Ευεξίας
  • Στον Τουρισμό Θαλασσοθεραπείας- SPA
  • Στον Γαστρονομικό Τουρισμό κλπ

Ο Πρόεδρος του συνεδρίου και Πρόεδρος ΕΒΕΒΕ και ΕΤΕΕ, αναφέρθηκε στην ομιλία του, για όλες τις μορφές τουρισμού υγείας στην χώρα μας.

Επίσης, ανέφερε τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών σε ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται ιαματικά λουτρά, ιατρικές επεμβάσεις καθώς κι οδοντιατρικές παρεμβάσεις αισθητικής.

Επιπλέον, έκανε λόγο για τον ιαματικό τουρισμό, όπου υπάρχει δυνατότητα να έρθουν ασθενείς από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις 750 ιαματικές πηγές της χώρας μας.

Ακόμη, έγινε αναφορά στις πολλές δυνατότητες επενδύσεων στις ιαματικές πηγές.

Στον γαστρονομικό τουρισμό, αναφέρθηκε ο κ. Βεργίνης Ξενοφώντας, ενημερώνοντας τους σύνεδρους, ειδικά, για την μεσογειακή διατροφή, την οποία οι τουρίστες αναζητούν και βρίσκουν μόνο στις μεσογειακές χώρες.

Ο καθηγητής της ιατρικής και βουλευτής της Ν.Δ., κ. Βλάσης Κωνσταντίνος, αναφέρθηκε στον ιατρικό τουρισμό καθώς και στο πρόγραμμα της Ν.Δ., το οποίο πρόκειται να δώσει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στους εν λόγω κλάδους, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο, την βιομηχανία τουρισμού της χώρας μας.

Η κ. Καματερού Γρηγορία, διευθύντρια του ΕΟΤ σε Αμερική και Καναδά, στην ομιλία της, αναφέρθηκε σε δράση του ΕΟΤ, που πραγματοποιείται στην Αμερική, με σκοπό την μελλοντική προσέλευση τουριστών στην χώρα μας, ενώ ακόμη, εκτιμά ότι το 2018, θα έχουν επισκεφθεί την χώρα μας, περίπου 30εκατομ. τουρίστες.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του συνεδρίου κ. Κουτσίκος Παναγιώτης, έκανε λόγο για το 3ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί, στους ίδιους χώρους στην Νέα Υόρκη, τον προσεχή Μάιο του 2019.

Τέλος, την ημερίδα παρακολούθησαν, επιχειρηματίες από τον χώρο του Τουρισμού, υπεύθυνοι δημοσίων και ιδιωτικών ασφαλιστικών ταμείων της Αμερικής, tour operators, καθώς και ιατροί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.