Αρχική Δήμοι Εγκρίθηκε η κατασκευή  του έργου «Διαμόρφωση αύλειων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Βάρης – Βούλας...

Εγκρίθηκε η κατασκευή  του έργου «Διαμόρφωση αύλειων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης» από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Celestyal Cruises

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 7 Ιουνίου η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για την κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση αύλειων χώρων σχολικών μονάδων Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης», μετά από σχετική εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 300.000,00€ (με ΦΠΑ), είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής και σκοπός του είναι η αναγκαία συντήρηση και βελτίωση των αυλών των σχολικών μονάδων και των αθλητικών τους υποδομών προκειμένου να καταστούν οι χώροι αυτοί ασφαλείς και λειτουργικοί.

Με βάση την ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης στις αυλές των σχολείων του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, θα πραγματοποιηθούν εργασίες που επικεντρώνονται στην επίλυση των άμεσων προβλημάτων ασφαλείας και στον λειτουργικό επανασχεδιασμό τους ώστε να αποκτήσουν όλες οι αυλές, μικρές και μεγάλες, σωστή υποδομή για τη βέλτιστη δημιουργική εμπειρία των παιδιών.

Τα σχολεία στα οποία θα γίνουν οι παρεμβάσεις είναι: 1ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης, Δημοτικό Σχολείο Βουλιαγμένης, 1οΓυμνάσιο Βάρης, 2ο Γυμνάσιο Βάρης, 1οΔημοτικό Σχολείο Βούλας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας, Δημοτικό Σχολείο Βάρκιζας και Λύκειο Βουλιαγμένης.

Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.