Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, πραγματοποιήθηκε ειδικά για τα Διαπόντια Νησιά (Μαθράκι, Οθωνούς και Ερείκουσα) δημοσιογραφική αποστολή, από 02 έως 05 Ιουνίου 2018.

Στην αποστολή συμμετείχαν η γνωστή δημοσιογράφος κ. Mariella Grossi και ο φωτογράφος κ. Giovani Tagini.

Η άφιξη των παραπάνω, πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στις 02 Ιουνίου και στη συνέχεια φιλοξενήθηκαν με προσφορά του ξενοδοχείου “MARBELLA”.

Την επομένη 03 Ιουνίου, με την φροντίδα των Αντιδημάρχων Μαθρακίου κ. Νόνης Μάστορα, Οθωνών κ. Θεόδωρου Λουκανάρη και Ερείκουσας κ. Ανδρέα Γουλή, αναχώρησαν για τα Διαπόντια Νησιά, με σκάφος προσφορά του Ο.Λ.Κ.Ε.

Οι κ.κ Αντιδήμαρχοι ξενάγησαν τους δημοσιογράφους και στα τρία νησιά, προσφέροντας τους γεύματα και δείπνα και ότι άλλο απαραίτητο για τους σκοπούς της αποστολής. Η φιλοξενία προσφέρθηκε από το ξενοδοχείο “Acantha Boutique Hotel” στην Ερείκουσα.

Της  05 Ιουνίου η αποστολή επέστρεψε στην Κέρκυρα, όπου οι Ιταλοί δημοσιογράφοι συνέχισαν το ταξίδι της επιστροφής.

Η κ. Grossi, γράφει σε πολλά περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες, σπουδαιότερα των οποίων είναι το  τουριστικό περιοδικό “DOVE” το οποίο είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα  (μαζί με το “Bella Europa”), καθώς και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.corriere.it,   η οποία αφορά ταξίδια και ανήκει στο μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα ‘Corriere Della Sera’ με πολλά εκατομμύρια αναγνώστες. 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ευχαριστεί όλους τους προαναφερθέντες για την προσφορά και την συμβολή τους στη σημαντική για τα Διαπόντια Νησιά δημοσιογραφική αποστολή και θα καταβληθούν προσπάθειες και για άλλες παρόμοιες δράσεις.

  • Στην φωτογραφία από αριστερά ο συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Acantha Boutique Hotel ” κ. Sandro, ο Ιταλός φωτογράφος κ. Giovani Tagini, ο Αντιδήμαρχος Ερείκουσας κ. Ανδρέας Γουλής, ο Αντιδήμαρχος Οθωνών κ. Θεόδωρος Λουκανάρης, η Ιταλίδα δημοσιογράφος κ. Mariella Grossi, η Αντιδήμαρχος Μαθρακίου κ. Νόνη Μάστορα και η συνιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ” Acantha Boutique Hotel ” κ. Franca.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.