Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 3ο Συνέδριο Τουρισμού «Ποιότητα στη Μαζικότητα – Η Συνταγή της Επιτυχίας»

3ο Συνέδριο Τουρισμού «Ποιότητα στη Μαζικότητα – Η Συνταγή της Επιτυχίας»

Celestyal Cruises

Τα 5 διμερή Επιμελητήρια, το Ελληνο-Αμερικανικό, Ελληνοβρετανικό, Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν το 3ο Συνέδριο Τουρισμού με τίτλο,«Ποιότητα στη Μαζικότητα – Η Συνταγή της Επιτυχίας»,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» της Θεσσαλονίκης.

Με τη χώρα να διανύει μια παρατεταμένη περίοδο διαδοχικών ρεκόρ προσέλκυσης τουριστών και την αναβάθμιση του τουριστικού της προϊόντος να αποτελεί αδήριτη πλέον ανάγκη, το συνέδριο επιχειρεί να καταδείξει τους τρόπους σύγκλισης των ποσοτικών και ποιοτικών τουριστικών στόχων, εξετάζοντας κρίσιμα συστατικά της αλυσίδας αξίας του τουριστικού προϊόντος.

Καθώς ο τουρισμός αποτελεί εμπειρία, ο σημαντικότερος συντελεστής παραγωγής είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Η παροχή συστηματικής και ολοκληρωμένης κατάρτισης και η γενικότερη εμπέδωση τουριστικής συνείδησης, συνιστούν προϋποθέσεις για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Επιπρόσθετα ο εκσυγχρονισμός δικτύων, η αναβάθμιση υφιστάμενων και η ανάπτυξη νέων και ασφαλών υποδομών, καθίστανται επιτακτικές προτεραιότητες προκειμένου η χώρα να ανταποκριθεί στο διογκούμενο τουριστικό κύμα. Παράλληλα η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και πιστότητας επιβάλλουν επενδύσεις σε λειτουργικά, καλοσχεδιασμένα καταλύματα και μοντέρνο εξοπλισμό. Τέλος η εντατική και αποδοτική χρήση τεχνογνωσίας και τεχνολογικών μέσων διαπερνά τα ανωτέρω και για μια ακόμη χρονιά αποτελεί κεντρικό πυλώνα του Συνεδρίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα καλύψουν κρίσιμες επίκαιρες ενότητες θεμάτων όπως:

Ανθρώπινο Δυναμικό: η πιο σίγουρη επένδυση

Οι υποδομές ως θεμέλιο της τουριστικής ανάπτυξης

Σχεδιασμός και εξοπλισμός σύγχρονων τουριστικών μονάδων

Τεχνολογία και τεχνογνωσία : οι έξυπνες λύσεις του αύριο

Φέτος, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, αναμένονται σύνεδροι από το χώρο του επιχειρείν, μέλη των 5 Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι του τουριστικού και τραπεζικού κλάδου, σύμβουλοι, τοπικοί και κλαδικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές και στελέχη της αρμόδιας διοικητικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Μεγάλοι Χορηγοί: Crowe SOL, Εθνική Τράπεζα

Χορηγοί: American College of Thessaloniki, Alpha Bank, Ellinair, The MET Hotel και VIMAR

Υποστηρικτές: Athens International Airport, Hill International, ICAP, Lufthansa, Salfo, Thessaloniki Port Authority και Helexpo

Αρωγοί: The Luxury Hotel, Tuvunu και Macedonia-Thrace Brewery

 

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Τουρισμού, Σ.Ε.Τ.Ε.

 

Με την υποστήριξη: HAPCO, Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων, Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας, Thessaloniki Convention Bureau και Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.