Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 1st International Summer School on Artificial Intelligence and Games

1st International Summer School on Artificial Intelligence and Games

Στις 28 Μαΐου 2018 ξεκινάει τις εργασίες του στο Samaria Hotel στα Χανιά, το πρώτο διεθνές θερινό σχολείο με θέμα Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και Παιχνίδια (http://school.gameaibook.org/). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Γιώργου Γιαννακάκη, Καθηγητή και Διευθυντή του Institute of Digital Games, με έδρα στη Μάλτα και του Julian Togelius, Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Computer Science and Engineering του πανεπιστημίου Tandon School of Engineering, με έδρα στη Νέα Υόρκη.
Κατά τη διάρκεια των πέντε εντατικών ημερών του summer school, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του gaming, προγραμματιστές, game designers αλλά και φοιτητές από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις τρέχουσες τεχνικές στον τομέα του AI, θα ασχοληθούν με τη μοντελοποίηση παικτών, αλλά και την παραγωγή περιεχομένου.
Προσκεκλημένοι ομιλητές από σημαντικές εταιρείες στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογίας, όπως η Deep Mind, η Unity και η Ubisoft, θα καθοδηγήσουν τους εκπαιδευόμενους, προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα εκείνα εφόδια που χρειάζονται για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικά ψηφιακά παιχνίδια.
Κατά τη διάρκεια του summer school θα πραγματοποιηθεί και ένα AI game jam, υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Λιάπη, Λέκτορα του Institute of Digital Games της Μάλτας. Στη βράβευση των νικητών του game jam, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στις 18:30, θα παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.
Την επικοινωνία και υποστήριξη του πρώτου International Summer School on Artificial Intelligence and Games έχει αναλάβει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το ελληνογαλλικό δίκτυο επικοινωνίας Mazinnov.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.