Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση!

Σήμερα ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση!

Σήμερα, Πέμπτη 10 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Ελλάδος Γεύση και είμαστε πανέτοιμοι να σας υποδεχτούμε από τις 17.00 ως τις 22.00 και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα με αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19.00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κου. Παναγιώτη Κουρουμπλή ο οποίος θα σημάνει την επίσημη έναρξη της Έκθεσης.

Στην τελετή εγκαινίων θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι του πολιτικού ιστού της χώρας.

 Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται  από τις 10 ως τις 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από την προβολή της γαστρονομίας, του τουρισμού & του πολιτισμού της!
Live Εκδηλώσεις Μαγειρικής, Κεράσματα, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Τουριστικές προτάσεις για τις επόμενες αποδράσεις σας, παιδικές δραστηριότητες & εκθέματα από λαογραφικά μουσεία είναι λίγα μόνο από τα events – δράσεις που θα εντοπίσετε στην Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» και θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με αρώματα,   γεύσεις & εικόνα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ώρες λειτουργίας:
Πέμπτη 17.00-22.00, ΠΣΚ 10.30-22.00
Είσοδος: 3,00€
Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα επισκεφθείτε το
www.elladosgefsi.gr
Facebook: https://www.facebook.com/elladosgefsi/
Instagram: https://www.instagram.com/elladosgefsi/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.