Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H πρώτη κάρτα αξιοθέατων της Αθήνας από την κάρτα iVenture είναι γεγονός

H πρώτη κάρτα αξιοθέατων της Αθήνας από την κάρτα iVenture είναι γεγονός

Η Αθήνα γίνεται όλο και πιο δημοφιλής προορισμός στους ταξιδιώτες που αναζητούν να δοκιμάσουν ένα μοναδικό συνδυασμό πολιτιστικών, και γευστικών εμπειριών. Τώρα οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τα καλύτερα μέρη της Αθήνας με μειωμένες τιμές, χάρη σε μια μεγάλή ποικιλία δελτίων περιήγησης (city pass) στα αξιοθέατα της Αθήνας από την κάρτα iVenture.

Η ολοκαίνουργια Athens iVenture card προσφέρει στους επισκέπτες της πόλης 40 περιηγήσεις / επισκέψεις σε κορυφαία αξιοθέατα και χώρους τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επίσκεψη τους στην πρωτεύουσα. Όσοι ενδιαφέρονται για την πλούσια ιστορία της Αθήνας μπορούν να την γνωρίσουν, χρησιμοποιώντας την Gray Line Get on Get off Bus Tour που περιλαμβάνει επισκέψεις σε μια πληθώρα ιστορικών χώρων συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής Ακρόπολης, καθώς επίσης και μοναδικές ημερήσιες εκδρομές στους Δελφούς, την Επίδαυρο & τις Μυκήνες και μια μονοήμερη κρουαζιέρα σε τρία νησιά του Αργοσαρωνικού.

Οι λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού μπορούν να επισκεφτούν μεγάλη ποικιλία από μουσεία όπως το Μπενάκη, το Κυκλαδικής τέχνης, το νέο μουσείο Παιχνιδιών, το μουσείο Αυτοκίνητου, το μουσείο αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας (Κ. Κοτσωνάς) , το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, το μουσείο ΦΡΥΣΙΡΑ, το Πολεμικό μουσείο, το μοναδικό Ισλαμικό μουσείο και βεβαίως το Παναθηναϊκό στάδιο και το νέο μουσείο της Ακρόπολής. Επιπλέον μπορούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις στο παραδοσιακό θέατρο χορού της Δώρα Στράτου καθώς και τον μύθο του Θησέα στην αγγλική γλώσσα. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν την Ελληνική διατροφή κάνοντας μια περιήγηση με τα πόδια (Walking Food Tour) στο ιστορικό κέντρο της πόλης είτε να περιηγηθούν με ποδήλατο στην πόλη (bike tours).

Με τρία διαφορετικά attraction city passes (δελτία περιήγησης στα αξιοθέατα ) που προσφέρουν διάφορες επιλογές διάρκειας και εισιτηρίων, οι επισκέπτες της Αθήνας μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό προσαρμοσμένο δρομολόγιο που να ταιριάζει με το πρόγραμμα και τις επιλογές τους , ενώ εξοικονομούν μέχρι και 50% έκπτωση από τις κανονικές τιμές εισόδου.

  • Το Athens Unlimited Attraction Pass επιτρέπει στους ταξιδιώτες να απολαύσουν όσα από τα 40 κορυφαία αξιοθέατα θα ήθελαν να επιλέξουν. Ξεκινώντας από μόλις 223 ευρώ, οι επισκέπτες μπορούν να διαλέξουν μία κάρτα διάρκειας 3, 5 ή 7 συνεχόμενων ημερών, ιδανικό για αυτούς που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο τους στην Αθήνα.
  • Το Athens Flexi Attraction Pass‘ επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέξουν 3, 5 ή 7 επιλογές από τις 40 διαθέσιμες. Ξεκινώντας από 145 ευρώ, το Flexi pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 5 ημέρες επιτρέποντας στους μετακινούμενους να δουν την Αθήνα με το δικό τους ρυθμό.
  • Το Athens Museum Pass επιτρέπει στους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα για την ελληνική ιστορία επισκεπτόμενοι 15 από τα πιο κορυφαία Μουσεία της Αθήνας. Με τιμή στα 55 ευρώ, αυτό το 3ήμερο πακέτο υπηρεσιών επιτρέπει να κινηθούν οι τουρίστες με το δικό τους ρυθμό και να δημιουργήσουν τη δική τους διαδρομή και εξατομικευμένη εμπειρία.

Ο τέλειος σύντροφος του ταξιδιώτη, η κάρτα iVenture συνδυάζει φανταστικές τιμές και ευελιξία για να σχεδιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με την ευκολία ενός εύχρηστου φυλλαδίου ή οδηγού εφαρμογής (app) και μια ενιαία κάρτα ή ηλεκτρονικό iPass για την πρόσβασή του στα κορυφαία αξιοθέατα της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την iVenture Card International μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@iνenturecard.com

Η iVenture Card InternationaI είναι υπεύθυνη για την προώθηση και την παρακολούθηση της λειτουργίας της IVenture Card και των προϊόντων της παγκοσμίως. Εγκατεστημένη στο Σύδνεϋ, η κάρτα iVenture είναι τώρα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κάρτα αξιοθέατων στον κόσμο και συνεχίζει να επεκτείνεται γρήγορα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, όπως το Λονδίνο, Σιγκαπούρη, Βαρκελώνη, Ντουμπάι, Σαν Φρανσίσκο, Κέιπ Τάουν και πολλά άλλα.

Αποστολή της κάρτας iVenture είναι να δίνει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα αξιοθέατα, περιηγήσεις και εμπειρίες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε κορυφαίους προορισμούς με ασυναγώνιστες τιμές και ευκολία. Η έλευση της στην Αθήνα σε συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους Αθηναϊκούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς (Athens Open Tour A.E. και KEY TOURS A.E.), μόνο ελπίδα μπορεί να προσδώσει για την συνεχομένη άνοδο και εδραίωση της πόλης ως city break προορισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.