Αρχική Γαστρονομία Η Αλόννησος στηρίζει το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στο Άμστερνταμ

Η Αλόννησος στηρίζει το 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας στο Άμστερνταμ

Παρούσα δήλωσε η Αλόννησος στο πρωτοποριακό «Food Euphoria Festival» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Μαρτίου με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Κάτων Χωρών.

Στο άκρως επιτυχημένο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Γαστρονομίας που φιλοξενήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Q Factory σε κεντρικό σημείο της πόλης του Άμστερνταμ, εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που πήραν «γεύση από Ελλάδα», μέσα από τοπικά προϊόντα, παραδοσιακά εδέσματα, Τουριστικούς προορισμούς και επιλεγμένες επιχειρήσεις. Συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις προβολής στη Ολλανδική αγορά, ο Δήμος Αλοννήσου σε συνεννόηση με την εταιρία Marketing Remake, υποστήριξε την εκδήλωση, παρέχοντας φιλοξενία σε νικητές διαγωνισμού που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της γευστικής και ανοιξιάτικης γιορτής και γοήτευσε το ταξιδιωτικό κοινό με φωτογραφικό υλικό από εξωτικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά.

«Επιλέγουμε από μία δέσμη ενεργειών προβολής, προκειμένου να επικοινωνήσουμε με το επιθυμητό ταξιδιωτικό κοινό, μέσω διαφορετικών διαύλων. Με εφόδια νέα και καθιερωμένα προϊόντα του προορισμού όπως οι δραστηριότητες και η γαστρονομία, προχωράμε δυναμικά με στόχο την προβολή της Αλοννήσου σε Ελλάδα και εξωτερικό, ώστε να συντηρήσουμε το μερίδιο μας και επιπλέον να διευρύνουμε τις αγορές- στόχους μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης που σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τόπου και την Επιτροπή Τουρισμού διερευνούν και προγραμματίζουν δράσεις για τους επόμενους μήνες.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.