Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σχολείο «Τουρισμός On Tour» ξεκινά στη Σκιάθο

Σχολείο «Τουρισμός On Tour» ξεκινά στη Σκιάθο

Μία εξαιρετικού ενδιαφέροντος πρωτοβουλία που αποτελεί μία νέα σημαντική εκπαιδευτική οργανωτική δομή, ξεκινά στη Σκιάθο μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, και θα αποτελέσει την έδρα εκπαίδευσης για τα νησιά των Σποράδων και την ευρύτερη περιοχή, με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που οργανώνονται για τους επαγγελματίες των νησιών.

Το σχολείο «Τουρισμός On Tour», όπως ονομάζεται, θα προσφέρει μέσω των έμπειρων εισηγητών του, τόσο τη θεωρητική όσο και την πρακτική εμπειρία στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και μη, του τουριστικού κλάδου. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι η ανάπτυξη των τουριστικών θεμάτων, πάνω στις σύγχρονες απαιτήσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

Στα σεμινάρια θα συμμετάσχουν πάνω από 80 επαγγελματίες της Σκιάθου και των Σποράδων, ενώ η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν και πιστοποιείται από το Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Το Σχολείο «Τουρισμός Οn Tour» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι και στην οργανωτική δομή σημαντικό ρόλο παίζουν οι εννέα εθελοντές που ήδη έχουν χωριστεί σε τομείς εξυπηρέτησης των διοργανωτών, ομιλητών και των σπουδαστών. Εξίσου σημαντική είναι η ενημέρωση που προσφέρουν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τις εξορμήσεις με ενημερωτικά σταντ στο νησί της Σκιάθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.