Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο κάθισμα στα αεροσκάφη τύπου Airbus A320

Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο κάθισμα στα αεροσκάφη τύπου Airbus A320

  • Η Lufthansa, η SWISS και η Austrian Airlines παρουσιάζουν για πρώτη φορά από κοινού ένα τυποποιημένο κάθισμα
  • Καινοτόμος λεπτή πλάτη και μαξιλάρια με γέμισμα αφρού εξασφαλίζουν ένα άνετο και απολαυστικό ταξίδι.
  • Ο ιταλικός οίκος Geven είναι ο προμηθευτής των νέων καθισμάτων, με τα οποία θα εξοπλιστούν όλα τα αεροσκάφη της οικογένειας Airbus A320 του στόλου του Ομίλου. Η παράδοση τους θα ξεκινήσει το 2019.

Με την έναρξη των προγραμματισμένων παραδόσεων των αεροσκαφών τύπου Airbus A320 το 2019, οι επιβάτες στα δρομολόγια κοντινών και μεσαίων αποστάσεων του Ομίλου Lufthansa θα απολαμβάνουν τα ολοκαίνουργια καθίσματα.

Η εργονομική κατανομή πίεσης και η υψηλής ποιότητας ταπετσαρία των νέων καθισμάτων προσφέρουν στον επιβάτη αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης.

Λόγω της καινοτόμου οριζόντιας σχεδίασης της θήκης για βιβλία και περιοδικά, η πλάτη του καθίσματος είναι αισθητά πιο λεπτή αφήνοντας ελεύθερο περισσότερο προσωπικό χώρο. Επιπλέον, τα ταξίδια γίνονται πιο άνετα όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και κατά την απογείωση και την προσγείωση: Στα σημερινά καθίσματα, οι επιβάτες κάθονται με κλίση 12 μοιρών σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Ο εργονομικός σχεδιασμός των νέων καθισμάτων επιτρέπει στην πλάτη κλίση 20 μοιρών σε όλο το ταξίδι, γεγονός που συμβάλει αισθητά για μια πιο άνετη και ξεκούραστη πτήση. Επιπλέον, οι επιβάτες στη Business Class, εάν το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της πτήσης να ρυθμίσουν την πλάτη του καθίσματος τους στις 26 μοίρες. Ο Paul Estoppey, Head of Product Cabin Lufthansa Group Hub Airlines σημείωσε: “Για τον σχεδιασμό του καθίσματος λάβαμε υπόψη μας τα σχόλια πολλών επιβατών μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ήδη λάβει θετικές κριτικές για τον τρόπο που μετουσιώσαμε αυτά τα σχόλια σε τεχνικά χαρακτηριστικά στο νέο κάθισμα”.

Για πρώτη φορά, οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, SWISS και Austrian Airlines παρουσιάζουν από κοινού ένα τυποποιημένο κάθισμα για μια αρμονική και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Εκτός από τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες, ένας από τους κύριος στόχους αυτής της ενέργειας είναι η μείωση του βάρους, αλλά και του κόστους συντήρησης. Μετά από αρκετές συζητήσεις, δοκιμές σε επιβάτες και ελέγχους ποιότητας, η ιταλική εταιρεία Geven κέρδισε τη σύμβαση για την παραγωγή των καθισμάτων.

“Η Geven έχει εξαιρετική φήμη στον κλάδο, την οποία μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πλήρως”, τονίζει ο Estoppey. “Η συνεργασία είναι εξαιρετική από την πρώτη μέρα κι εμείς, ως Όμιλος Lufthansa, επωφελούμαστε από την μεγάλη εμπειρία και τη δημιουργική υποστήριξη της Geven για την περαιτέρω βελτίωση των καθισμάτων”.

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa τυποποιούν τον στόλο των A320

Τα Airbus A320 του Ομίλου Lufthansa θα διαμορφωθούν και θα τυποποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε σε περίπτωση μετακίνησης ενός αεροσκάφους μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου, οι απαραίτητες μετατροπές να μπορούν να γίνουν εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα επιτρέψει στον Όμιλο Lufthansa να αντιδρά γρήγορα και ευέλικτα στις εξελίξεις και να μετακινεί εύκολα και αποτελεσματικά τα αεροσκάφη μεταξύ των στόλων του, προσαρμόζοντας αναλόγως τη δυναμική των αεροπορικών εταιρειών και των κόμβων του Ομίλου. Το κόστος και ο χρόνος μετατροπής θα μειωθούν επίσης σημαντικά. Επιπλέον, η τυποποίηση θα οδηγήσει σε περαιτέρω συνέργειες σε ότι αφορά την προμήθεια αεροσκαφών και εξαρτημάτων. Τα brands των αεροπορικών εταιρειών προστατεύονται από τη διαφορετική εταιρική ταυτότητα που έχει το καθένα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.