Αρχική General Μετά την μεγάλη επιτυχία του ASTA Destination Expo στην Αθήνα ακολουθεί το...

Μετά την μεγάλη επιτυχία του ASTA Destination Expo στην Αθήνα ακολουθεί το πρώτο Ελληνικό Β2Β Roadshow στην Αμερική, με ελάχιστες ακόμη θέσεις!

Celestyal Cruises

Αναμένονται πάνω από 900 συναντήσεις με την ελληνική πλευρά!

Με στρατηγικό συνεργάτη την ASTA και την fedHATTA, η North Events μαζί με την Hellas North American Events διοργανώνει το πρώτο Ελληνικό Β2Β Roadshow στην Αμερική

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του συνεδρίου της ASTA στην Αθήνα, συνεχίζεται η μεγάλη προώθηση της Ελλάδας στα τουριστικά γραφεία της Αμερικής πάντα με το δίκτυο-μελών της ASTA – με το 2ο Roadshow της North Events σε 3 πόλεις!

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις και προορισμούς να συναντήσουν εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία και ταξιδιωτικούς πράκτορες σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής, με την σημαντική συνεργασία και κύρος της ASTA (American Society of Travel Agents). Είναι χαρακτηριστικό ότι το “Roadshow” θα ταξιδεύσει στην Βοστώνη,  στην Νέα Υόρκη αλλά και  στην Ουάσινγκτον και περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν, παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών,  γευσιγνωσίες παραδοσιακών προϊόντων αλλά και εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος που αποτυπώνουν την Ελλάδα ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης αλλά και του κόσμου.

Οι ημερομηνίες τον Μάϊο με τις πόλεις των επαγγελματικών συναντήσεων είναι οι εξής:

α) 07.05.2018 στη Βοστώνη
β) 08.05.2018 στην Νέα Υόρκη
γ) 09.05.2018 στην Ουάσιγκτον

Ο γενικός διευθυντής της North Events Λεωνίδας Μπαμπάνης δήλωσε:
“Φέτος είναι η χρονιά της Ελλάδας για την Αμερική και αναμένονται νέες συνεργασίες και συνέργιες. Η διοργάνωση της ASTA Destination Expo εδώ στην Αθήνα τον Απρίλιο, το Roadshow της North Events στις 3 μεγάλες πόλεις και αγορές της Αμερικής τον Μάϊο, αλλά και η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο στην οποία οι ΗΠΑ θα είναι η τιμώμενη χώρα, έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δυναμική που έχει η αγορά των ΗΠΑ για ελληνική τουριστική βιομηχανία”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της FEDHATTA Λύσσανδρος Τσιλίδης δήλωσε:
“Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι ελληνικοί προορισμοί προβάλλονται στις 3 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και δημιουργούν προοπτικές αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την αγορά της Αμερικής”. 

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ και της FEDHATTA.

Αν και έχουν απομείνει μόνο λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Roadshow τον Μάιο, ο ενθουσιασμός και οι συμμετοχές από Αμερικανικής πλευράς σημειώνουν αύξηση, ενώ από ελληνικής πλευράς έχουν απομείνει ελάχιστες ακόμη θέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.