Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Fraport Greece σχετικά με την πρόθεση της Ryanair να αποσύρει τα...

Η Fraport Greece σχετικά με την πρόθεση της Ryanair να αποσύρει τα 2 αεροσκάφη από την Ελλάδα και να κλείσει την βάση της στα Χανιά

Fraport Greecε

Ο Γενικός Διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλλος, μετά την ανακοίνωση της Ryanair να αποσύρει τα 2 αεροσκάφη από την Ελλάδα και το κλείσιμο της βάσης της εταιρείας στα Χανιά, καθώς και τις δηλώσεις για το αυξημένο κόστος των ελληνικών αεροδρομίων, έκανε την εξής δήλωση

“Η απόφαση της Ryanair να περιορίσει το πτητικό της έργο στην αγορά του εσωτερικού οφείλεται σε επιχειρησιακούς λόγους της εταιρείας.  
H Fraport Greece σέβεται τις επιχειρησιακές ανάγκες και επιλογές της Ryanair, η οποία σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να αποτελεί έναν στρατηγικό συνεργάτη που επιχειρεί στα 9 από τα 14 αεροδρόμια κατέχοντας σημαντικό μερίδιο αγοράς και καταγράφοντας μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους διεθνείς προορισμούς. Από την πλευρά μας, προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση  της αυξημένης επιβατικής κίνησης  που αναμένουμε φέτος στα αεροδρόμιά μας και οι ενέργειές μας στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.