Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Boutique Hotels & Villas Forum by SWOT – Τα μικρά καταλύματα της...

Boutique Hotels & Villas Forum by SWOT – Τα μικρά καταλύματα της Ελλάδας αυξάνουν τις πωλήσεις τους

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η SWOT|Simple Way Of Tourism, εταιρεία Προώθησης & Ανάπτυξης Πωλήσεων για ξενοδοχεία όλων των τύπων και κατηγοριών, διοργανώνει το Boutique Hotels & Villas Forum για τα πιο ξεχωριστά καταλύματα από όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό boutique ξενοδοχεία μέχρι 40 δωμάτια, βίλες, αρχοντικά, ξενώνες, ΒNB διαμερίσματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια και youth hostels, συναντούν μέσα σε μία ημέρα ταξιδιωτικά γραφεία και προμηθευτές από όλη την Ελλάδα, μέσα από ελεύθερες άμεσες συναντήσεις και αναπτύσσουν σχέσεις συνεργασίας για αύξηση των πωλήσεών τους.

To Forum θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Σύνταγμα).

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων, θα ακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια – ενημερώσεις από γνωστές εταιρείες online πωλήσεων για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις κρατήσεις πελατών.

Τα ενδιαφερόμενα καταλύματα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 210 6525520, μέσω e-mail στο: forum@swot.gr και βεβαίως με άμεση εγγραφή στο https://forum.swot.gr.

Η διοργάνωση τελείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.