Αρχική Αγροτικά προϊόντα Η Περιφέρεια Αττικής για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών...

Η Περιφέρεια Αττικής για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών PROWEIN 2018

Η Περιφέρεια Αττικής, συνεπής στη στρατηγική της επιλογή για στήριξη του πρωτογενούς τομέα γενικά και του οίνου ειδικότερα, συμμετείχε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Οίνων – Ποτών «PROWEIN 2018» που πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Μαρτίου 2018 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η Περιφέρεια στήριξε με τη συμμετοχή της εμπράκτως επιχειρήσεις οίνων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας (στα Μεσόγεια, τη Δυτική Αττική και τη Βόρεια Αττική).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής με τον οινοποιό Γιώργο Βασιλείου από το Κορωπί

Στόχος της συμμετοχής αυτής ήταν η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και η προβολή – προώθηση του αμπελοοινικού τομέα της. Επισημαίνεται ότι η Γερμανία απορροφά το 39-50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής με τους οινοποιούς Φράγκο από τα Σπάτα και Μάρκου από την Παιανία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής με οινοποιούς Μυλωνά από την Κερατέα και Παπαγιαννάκο από το Μαρκόπουλο

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής, που αποτελεί τμήμα της εθνικής συμμετοχής που οργανώνεται από το Enterprise Greece, φιλοξενήθηκαν πέντε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησαν στην «PROWEIN 2018» ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης Ταξιάρχης Φαρμάκης και η υπάλληλος της Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής (Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της) Βασιλική Σταυρουλάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.