Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ΟΤΘ και TCB

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ΟΤΘ και TCB

Celestyal Cruises

«Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας» που στοχεύει στην επίτευξη μέγιστων τουριστικών ωφελειών για τη Θεσσαλονίκη ,θα συνάψουν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) και το Γραφείο Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης-Thessaloniki Convention Bureau(TCB).

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης καλωσόρισε κι επισήμως το TCB στις νέες δράσεις προβολής-προώθησης που έχουν καταρτιστεί από τους συμμετέχοντες φορείς του, με κοινό στόχο να καταστεί η Θεσσαλονίκη ισχυρός τουριστικός προορισμός και με ειδικό ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν από την πλευρά του ΟΤΘ η πρόεδρος του ΔΣ- αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου κι από την πλευρά του TCB ο πρόεδρος του ΔΣ ο κ Ιωάννης Ασλάνης.

Η επιτυχία της 8ης Διεθνoύς Συνάντησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τον τουρισμό στο Δρόμο του Μεταξιού είναι ο πρώτος κοινός στόχος.

«Η Θεσσαλονίκη ανέφερε η πρόεδρος του ΟΤΘ κα Βούλα Πατουλίδου κερδίζει έδαφος στον ψηφιακό τουρισμό. Έχει ισχυρό πλεονέκτημα με τα μνημεία Unesco , τα πανεπιστήμια, την ιστορία και το παρελθόν της και ισχυρότερο με τον γαστρονομικό τουρισμό.

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει και η ιδανική “συνεδριούπολη”.

Γίνεται προσπάθεια να ενισχυθούν οι «δύσκολοι μήνες» της πόλης κι ένα μεγάλο ποσοστό αυτής της ενίσχυσης και αύξησης των διανυκτερεύσεων μπορεί να το φέρει ο συνεδριακός και επαγγελματικός τουρισμός» πρόσθεσε η κα Πατουλίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.