Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ερώτηση του Μάνου Κόνσολα, του Σάββα Αναστασιάδη και του Νίκου Παναγιωτόπουλου για...

Ερώτηση του Μάνου Κόνσολα, του Σάββα Αναστασιάδη και του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την υφέρπουσα φημολογία για μεταφορά του Γραφείου του ΕΟΤ στη Γερμανία

Celestyal Cruises

Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, κ. Σάββας Αναστασιάδης και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καβάλας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, σχετικά με την υφέρπουσα φημολογία για την μετεγκατάσταση, από τη Φρανκφούρτη στο Βερολίνο, του γραφείου του ΕΟΤ στη Γερμανία.

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θέτουν ερωτήματα για το αν αυτή η αλλαγή έχει νομιμοποιητική και αιτιολογική βάση πέραν του συμβολισμού που έχει η πόλη του Βερολίνου, ως πρωτεύουσα, αλλά και για το αν υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι και στρατηγικός σχεδιασμός που συνδέονται με αλλαγές στις δομές του ΕΟΤ στη Γερμανία.

Επισημαίνουν ότι η Φρανκφούρτη έχει το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας, από όπου ταξιδεύει ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός τουριστών (μετά το Μόναχο) με προορισμό την Ελλάδα.

Οι Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας θέτουν τρία ερωτήματα:

1ον: Ποιοι λόγοι επιβάλλουν αυτή την κίνηση.

2ον: Ποιο θα είναι το κόστος που θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του ΕΟΤ.

3ον: Ποιος είναι ο σχεδιασμός, σχετικά με την τύχη των υπαλλήλων του ΕΟΤ που υπηρετούν στο Γραφείο του Οργανισμού στην Φρανκφούρτη, σε περίπτωση μετεγκατάστασης του Γραφείου στο Βερολίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.