Αρχική Βραβεία Βραβείο «Top Hotel Partner 2017» για το Creta Maris Beach Resort στην...

Βραβείο «Top Hotel Partner 2017» για το Creta Maris Beach Resort στην έκθεση ITB Berlin 2018

Η Schauinsland δείχνει για μια ακόμη φορά την προτίμηση Γερμανών τουριστών στο Creta Maris

Ανδρέας Μεταξάς – Διευθύνων Σύμβουλος Maris Hotels, Συνεργάτες της Schauinsland, Νίκος Βλασιάδης – General Manager Creta Maris Beach Resort, Νίκος Σφακιανάκης – Group Senior Sales Manager Maris Hotels

Το Creta Maris Beach Resort συμμετείχε για μία ακόμη φορά σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, την ΙΤΒ Berlin 2018, που πραγματοποιήθηκε 07 – 11 Μαρτίου, στο Βερολίνο της Γερμανίας. Εκεί, ανάμεσα σε 150 εκθέτες είχε την τιμή να βραβευτεί ως «Top Hotel Partner 2017», από το γερμανικό τουριστικό γραφείο Schauinsland!

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Μαρτίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Maris Hotels, κ. Ανδρέας Μεταξάς, μαζί με τον Διευθυντή του Creta Maris Beach Resort, κ. Νίκο Βλασιάδη και τον Διευθυντή Πωλήσεων του Ομίλου Μεταξά, κ. Νίκο Σφακιανάκη, παρέλαβε το βραβείο «Top Hotel Partner 2017» από τους συνεργάτες του Schauinsland.

Το βραβείο «Top Hotel Partner 2017», αφορά αφενός στην άψογη συνεργασία του τουριστικού γραφείου Schauinsland με το Creta Maris Beach Resort και αφετέρου στην ανάδειξη του ξενοδοχείου στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.