Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αυξημένη αναμένεται η τουριστική κίνηση στη Κρήτη από τη Γερμανική αγορά –...

Αυξημένη αναμένεται η τουριστική κίνηση στη Κρήτη από τη Γερμανική αγορά – Θετικά τα μηνύματα από την ΙΤΒ 2018

Ενδιαφέρον από τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες για εναλλακτικό τουρισμό και πτήσεις όλο το χρόνο.

Αυξημένη αναμένεται να είναι η τουριστική κίνηση των Γερμανών στην Κρήτη το καλοκαίρι ενώ παράλληλα εκδηλώνεται μεγάλο ενδιαφέρον για τον εναλλακτικό τουρισμό, όπως και για αφίξεις επισκεπτών με πτήσεις για όλο το χρόνο, ενισχύοντας την προοπτική άμβλυνσης της εποχικότητας.

Τα θετικά στοιχεία για την Κρήτη προκύπτουν από τη Διεθνή Έκθεση τουρισμού ITB του Βερολίνου (7-11 Μαρτίου) που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο όπου στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, το νησί μας προβάλλεται στοχευμένα ως ένας ασφαλής, ποιοτικός προορισμός 365 ημερών το χρόνο. Η Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρώτου προγράμματος της Γερμανικής Δημόσιας Τηλεόρασης από την έκθεση ITB του Βερολίνου, είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας – μετά από την Ισπανία – με τους πιο ελκυστικούς προορισμούς, προσπερνώντας όλες τις ανταγωνίστριες χώρες.

Την Περιφέρεια Κρήτης στην κορυφαία διοργάνωση εκπροσωπεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, με την παρουσία και στήριξη του Περιφερειακού Συμβούλου Λάμπρου Καμπουράκη και των στελεχών Τουρισμού της Περιφέρειας, Νίκου Αλεξάκη, Μαρίας Λαβδάκη και της ξεναγού Ιωάννας Τοπαλίδου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας που αποτελεί «πόλο έλξης», την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά υποδέχθηκε ο κ. Βαμιεδάκης, οποίος συναντήθηκε επίσης και με Γερμανούς πολιτικούς παράγοντες, όπως τον Υφυπουργό Χοακίμ Φούχτελ και το Δήμαρχο του Ντύσσελσντορφ, Τόμας Γκέισελ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.