Αρχική Γευσιγνωσία Ανοιξιάτικο Κάλεσμα 2018 στο Κτήμα Βασιλείου

Ανοιξιάτικο Κάλεσμα 2018 στο Κτήμα Βασιλείου

Με μουσική, ειδικές τιμές στους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον, στα αξεσουάρ και τα βιβλία, και ελεύθερη είσοδο το Κτήμα Βασιλείου (www.vassilioudomaine.gr), την Κυριακή των Βαϊων, 1 Απριλίου 2018, προσκαλεί όλους  στο «Ανοιξιάτικο Κάλεσμα».

Το Κτήμα Βασιλείου στο Κορωπί (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου – Μαρκοπούλου τηλ. 210.66.27.686) θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και να ψυχαγωγηθείτε με την μουσική που θα παρουσιάσει η σολίστ , κ. Ζωή Τηγανούρια.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων :

  • 13:00 μ.μ  -‘ Κρασί και θετική ψυχολογία ‘ , Ομιλητής κ. Δημήτρης Φλαμούρης – Ψυχολόγος με ειδίκευση στην θετική Ψυχολογία. 
  • 13:30 μ.μ.- Οι τροφές και τα ” σκοτεινά” και τα ”φωτεινά” μυστικά τους ‘   Ομιλητής κ. Μαλβίνα Γεωργακά – Βιολόγος – Μsc Διατροφολόγος.
  • 15:00 μ.μ. – Μουσική επιτυχημένη  παράσταση της Ζωής Τηγανούρια (Zoe Tiganouria – Last Tango by Zoe [Official Music Video] με τίτλο: «Έτσι είναι η Ζωή»  εναρμονισμένη με συνθέσεις της που αγαπάνε όσοι γνωρίζουν το έργο της δημιουργού, αλλά και δεξιοτεχνικές μελωδίες που την καθιέρωσαν ως σολίστ του ακορντεόν. Καθώς επίσης και αγαπημένα λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια με την εκπληκτική φωνή του Λάμπρου Βασιλείου, έναν νέο ανερχόμενο ερμηνευτή που  την πρώτη του δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει από τη  εταιρία της Zoe Music  η Ζωή Τηγανούρια με συνθέσεις της.
    Στο event  συμμετέχουν οι μουσικοί:
    Ταυλάς Γιάννης κιθάρες
    Στέλιος Γενεράλης κρουστά
    Σκαρπέλος Γιώργος μπουζούκι
  • γευστικές δοκιμές της νέας σοδειάς όλων των κρασιών του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον
  • ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και στις διαδικασίες παραγωγής. 

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας, μας λέει ο κ. Γιώργος Βασιλείου, για να γιορτάσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές για το Πάσχα και να περάσουμε μαζί μία χαρούμενη Κυριακή!

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Και εμείς προσθέτουμε “μην το χάσετε” θα περάσετε καταπληκτικά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.