Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά …BE MY VALENTINE Ρομαντικές Προσφορές Αγίου Βαλεντίνου

…BE MY VALENTINE Ρομαντικές Προσφορές Αγίου Βαλεντίνου

Την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, εμβληματικά ξενοδοχεία στην Αθήνα, τη Λάρισα & την Αλεξανδρούπολη σας προσκαλούν να γιορτάσετε απολαμβάνοντας τη ζεστή φιλοξενία της Grecotel με εμπνευσμένα ρομαντικά μενού και  μοναδικά πακέτα διαμονής  που ετοιμάσαμε αποκλειστικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! 

ΑΘΗΝΑ

Grecotel Pallas Athena

Στην καρδιά της Αθήνας σας υποδέχεται το Grecotel Pallas Athena, μία αίσθηση πολυτελούς downtown κατοικίας, με υπέροχες συλλογές έργων τέχνης που κοσμούν όλους τους χώρους.  Επιλέξτε ένα από τα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά δωμάτια, διακοσμημένα από έργα και τοιχογραφίες avant garde καλλιτεχνών και απολαύστε ένα εμπνευσμένο ρομαντικό δείπνο με «Αφροδισιακό μενού» σε ένα art chic περιβάλλον με ζωντανή μουσική και θέα τη φωτισμένη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά. 

Vouliagmeni Suites

Στο απόλυτο προάστιο της αθηναϊκής ελίτ, τη Βουλιαγμένη, σας καλωσορίζει το ρομαντικό all-suite Vouliagmeni Suites. Επιλέξτε ένα από τα μοναδικά δωμάτια με cosy ατμόσφαιρα και απολαύστε μία ειδυλλιακή βραδιά με ρομαντικό μενού και θέα τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού. 

 

ΛΑΡΙΣΑ

Larissa Imperial

Στην καρδιά της Θεσσαλίας σας υποδέχεται το ξενοδοχείο-κόσμημα της Λάρισας! Ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις, το Larissa Imperial θα σας συναρπάσει με το μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και απλότητας, το εξαιρετικό service αλλά και τις απολαυστικές γαστρονομικές προτάσεις του Imperial Restaurant. Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση σας περιμένουν υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους. Χαλαρώστε με το ταίρι σας στο πολυτελές Imperial Health Spa με μοναδικές θεραπείες αναζωογόνησης. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Astir*Egnatia Alexandroupolis

Δίπλα στη θάλασσα και το καταπράσινο πευκοδάσος του Πάρκου Εγνατία στη γοητευτική Αλεξανδρούπολη, το πολυτελές Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis υπόσχεται μοναδικές στιγμές αγάπης. Επιλέξτε τα υπερσύγχρονα δωμάτια με τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο, απολαύστε στην άνεση του δωματίου σας μοναδικές γεύσεις από το ειδικά διαμορφωμένο μενού για την ξεχωριστή αυτή ημέρα και χαλαρώστε στο ατμοσφαιρικό Fitness Club, με επιρροές από την παραμυθένια Ανατολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.