Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 26 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

26 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου. Μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο και ό τι αφορά στην υγεία μας και την καθημερινότητα. Μπορούμε να τη διορθώσουμε και να την ομορφαίνουμε με την αισιοδοξία και τη πίστη ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, αλλά και τα άστρα μας επηρεάζουν στο βαθμό που τους το επιτρέπουμε.

Επίσης στις 6 του μήνα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό και αλλάζει υφή. Γίνεται πιο φλογερή και μας επιτρέπει να εκφράσουμε αβίαστα τα συναισθήματά μας.

Την ίδια μέρα αλλάζει θέση και ο Ερμής και εισέρχεται κι αυτός στο ζόδιο του Κριού. Παύει να είναι διπλωματικός και δίνει την ώθηση να τα λέμε «χύμα και τσουβαλάτα». Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειριζόμαστε το λόγο καθότι εάν λέμε αυτό ακριβώς που σκεφτόμαστε δεν επιφέρει πάντα καλά αποτελέσματα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα άστρα αυτήν την εβδομάδα το κάθε ζώδιο χωρίς να ξεχνάμε το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός που είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

 

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες φέρνει ανασφάλειες και καχυποψίες για το σύντροφό σας. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να συνάψετε μία σχέση που θα παραμείνει κρυφή για διάφορες αιτίες. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 2 του μήνα σας φέρνει κόπωση και ο Κρόνος σας υπενθυμίζει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

2ΤΑΥΡΟΙ

Εσείς που έχετε ένα θέμα με το χρήμα και προσπαθείτε να το διαχειρίζεστε σωστά. Ο Αρης στον Τοξότη δεν σας βοηθά να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες παρότι καταβάλετε προσπάθειες για να προλάβετε τις προθεσμίες σας. Μπορείτε να στηριχτείτε σε φίλους καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι τις 6 του μήνα δίνει ένα χέρι βοηθείας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Προφανώς να περάσετε μία κρίση στη σχέση σας καθότι ο Αρης βρίσκεται ακριβώς απέναντί και επηρεάζει την προσωπική σας ζωή. Εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφο η με κάποιο συνεργάτη δεν θα λείψουν, αλλά μπορεί να είναι και μία καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Πιθανότατα να διακατέχεστε από υπερβολικό ενθουσιασμό που να σας παρασύρει σε λάθη. Για σας του 1^ δεκαημέρου θα συνιστούσα προσοχή στην υγεία σας. Είστε επιδέξιοι και ευέλικτοι στο να χειριστείτε θέματα στον επαγγελματικό στίβο. Κι αυτό ισχύει περισσότερο για εσάς του 2^ δεκαημέρου. Εξαιρετικά ενδιαφέρον μπορεί να έχει η ζωή για εσάς του 3^ δεκαημέρου με την πιθανή είσοδο ενός προσώπου στη ζωή σας.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Είστε σε πολύ καλή φάση είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Εχετε πέσει με ζήλο στον επαγγελματικό στίβο. Και το ερωτικό κομμάτι δεν σας αφήνει ασυγκίνητους. Με τον Αρη στον Τοξότη σας αρέσει να φλερτάρετε και έχετε την προσδοκία να συνάψετε ένα σοβαρό δεσμό εσείς που είστε μόνοι εδώ και καιρό.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο από όλους είναι η οικογενειακή εστία όπου σημειώνονται εντάσεις καθώς επικρατεί ένα κλίμα λίγο παράξενο. Είστε αρκετά διπλωμάτες και θα καταφέρετε να σβήσετε τη φωτιά που ίσως ανάψει κάποιο μέλος.

7ΖΥΓΟΙ

Αρκετά ζωηρή η καθημερινότητά σας αυτήν την εβδομάδα. Τρέχετε και δεν φτάνετε θα έλεγα τις πολλές υποχρεώσεις και τα διάφορα ραντεβού που έχετε σημειώσει στην ατζέντα σας. Κι αυτό οφείλεται στον Αρη που διανύει το ζώδιο του Τοξότη έως τις 18 Μαρτίου 2018.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η ευεξία που έχει φέρει ο Δίας στο ζώδιό σας καθώς και η υπερβολή του πλανήτη της ευημερίας και της επέκτασης κινδυνεύει να σας παρασύρει σε άχρηστες δαπάνες για αγορές πραγμάτων που έχουν ως σκοπό να εντυπωσιάσουν.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Με τον Αρη στο ζώδιό σας υπερχειλίζετε από ζωντάνια και ενέργεια. Είστε δραστήριοι όσο ποτέ. Αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να διοχετεύσετε σωστά στον επαγγελματικό στίβο όλη αυτή τη θετικότητα. Το μόνο ρίσκο που υπάρχει είναι ότι ενδέχεται να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Σίγουρα ο Αρης στον Τοξότη δεν σας βοηθά σε πολλά πράγματα. Διακατέχεστε από άγχος καθότι ο πλανήτης της δράσης είναι κρυμμένος στο 12* οίκο του ζωδιακού σας κύκλου και αναμοχλεύει τα απωθημένα σας. Ο Κρόνος θα φέρει μία κόπωση που δεν οφείλεται σε προβλήματα υγείας, αλλά σας καθηλώνει για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Τα οικονομικά σας και η αισθηματική σας ζωή σημειώνει αισθητή βελτίωση χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων και να μην παρασύρεστε σε ανούσιες σπατάλες.

12ΙΧΘΥΕΣ

Όπως πάντα ρίχνετε το φως και όλο το βάρος των δυνάμεων σας στο αισθηματικό κομμάτι με αποτέλεσμα να εξαρτάστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει εύνοια και κυρίως νοιώθετε μία αλλόκοτη ευεξία που σας βοηθά να βάλετε τις βάσεις για να υλοποιήσετε τους στόχους έστω κι εάν πρόκειται για πολύ υψηλούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.