Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Νίκος Βολάκος την Πέμπτη 22/2 στις 21.30 στο HOLYWOOD

Ο Νίκος Βολάκος την Πέμπτη 22/2 στις 21.30 στο HOLYWOOD

Ο Νίκος Βολάκος την Πέμπτη 22/2 στις 21.30 στο HOLYWOOD

Ο Νίκος Βολάκος ενώνει για άλλη μια φορά ταλαντούχους μουσικούς και στιχουργούς όπως η Ζωή Τηγανούρια, η Μαρίνα Δημήτρουλα, η Ματίνα Καρελιώτη, σε μια και μοναδική συναυλία στο HOLYWOOD την Πέμπτη 22/2 στις 21.30.

Ο Νίκος Βολάκος  μετά τις sold out εμφανίσεις του, σε πολύ γνωστές μουσικές σκηνές στην Αθήνα θα παρουσιάσει στο HOLYWOOD τα νέα του τραγούδια, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ  που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με την διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτρια Ζωή Τηγανούρια και θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την δισκογραφική ZOE MUSIC Ltd.
Music Productions

Τη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή του HOLYWOOD θα δείτε τον Νίκο Βολάκο με μια παρέα με μοναδική χημεία από σημαντικούς μουσικούς, με πολύ πλούσιο βιογραφικό και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Guest εμφάνιση θα κάνουν καταπληκτικοί ερμηνευτές όπως ο David Ricci κ.α

Θα τους ακούσουμε να ερμηνεύουν, εκτός από τα δικά τους γνωστά και νέα τραγούδια, κομμάτια που έχουμε όλοι αγαπήσει από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, με τον δικό τους γνωστό τρόπο, που συγκινεί και παρασύρει το κοινό να γίνουν όλοι μαζί μια παρέα.

Βιογραφικό ερμηνευτή

Ακροβατώντας μεταξύ του έντεχνου – pop – λαϊκού τραγουδιού, ο γνωστός ερμηνευτής Νίκος Βολάκος παρουσιάζει δείγμα γραφής με τα τραγούδια «Να μ’ αγαπάς», «Έλα», «Ένα χορό αλλιώτικο», «Αιχμάλωτη καρδιά», «Είδωλα θαμπά», «Συγκεκριμένα», «Ένα φίλο εντάξει», «Δεν σε θέλω πιά», «Καλοκαιρινή Βροχή»

Ο τραγουδιστής συμμετέχει με το τραγούδι «Να μ’ αγαπάς σε μουσική Κωνσταντίνου Κατωμέρη και στίχους της Μαρίνας Δημήτρουλα» στη συλλογή «Το Νέο Ελληνικό Τραγούδι» της Final Touch με τους πλέον αξιόλογους ανερχόμενους αλλά και διαχρονικούς καλλιτέχνες, όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης.

Συμμετέχει σε συναυλίες με τον συνθέτη Γιάννη Σπανό σε ενορχήστρωση Δημήτρη Πάντου. Από το 2013 στις εμφανίσεις του συνεργάζεται με σημαντικούς μουσικούς και τεχνικούς, και εμφανίζεται σε ανοιχτά θέατρα αλλά και μεγάλες μουσικές σκηνές. Από τι αρχές του 2015 γράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική των τραγουδιών του. Τα τραγούδια του κινούνται από το έντεχνο, ροκ ως και το λαϊκό, από το συμβατικό στο ιδιαίτερο αναζητώντας ένα χαρακτήρα προσωπικό.

HolyWood Stage   Η μουσική σκηνή στο χώρο ενός από τα παλαιότερα εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Τηλ. 210 9700418/6942657651/6945314316
Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ.: 17236

Email: info@holywoodstage.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.