Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Τον Απολογισμό Πεπραγμένων του 2017, της Π.Ε.Α.Α. κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου...

Τον Απολογισμό Πεπραγμένων του 2017, της Π.Ε.Α.Α. κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Παρουσίαση των Παγκόσμιων Αγώνων Άθλησης για Όλους 50+ του 2017

Στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 22-2-2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου κατέθεσε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Φιλίππου επεσήμανε τόσο την άμεση συνεργασία που έχει με τους δεκατρείς Δήμους, καθώς και τους φορείς της Ανατολικής Αττικής, όσο και τη συμβολή των Περιφερειακών Συμβούλων της Ενότητας στην υλοποίηση του προγράμματος εκτελεστέων έργων.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των δήμων και των φορέων της χωρικής μας αρμοδιότητας, ώστε μέσα από την καλή συνεργασία να προωθήσουμε έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής» αναφέρει χαρακτηριστικά στο τέλος της εισήγησής του ο Αντιπεριφερειάρχης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.