Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εντυπωσίασε το Creta Maris Beach Resort στην έκθεση Brussels Holiday Fair

Εντυπωσίασε το Creta Maris Beach Resort στην έκθεση Brussels Holiday Fair

Με προσφορά παραδοσιακών Κρητικών εδεσμάτων παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το Creta Maris Beach Resort στην έκθεση «Brussels Holiday Fair», με τη συμμετοχή του σε ένα διήμερο αφιερωμένο στη γαστρονομία της Κρήτης, που διεξήχθη 2 & 3 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Brussels Holiday Fair» το Creta Maris Beach Resort και η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών διοργάνωσαν ένα διήμερο αφιερωμένο στη γαστρονομία της Κρήτης, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου. Την πρώτη ημέρα ο Executive Chef Δημήτρης Μακράκης παρουσίασε δύο αγαπημένες κρητικές συνταγές με βάση το λαβράκι και το αρνί, τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν. Τη δεύτερη ημέρα το ξενοδοχείο προσέφερε στους επισκέπτες του περιπτέρου του ΕΟΤ καλτσούνια και ντακάκια ως κεράσματα, υπενθυμίζοντας την αξία της γνήσιας Ελληνικής φιλοξενίας και αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα του ίδιου του ξενοδοχείου.  

 «Τα αγνά, παραδοσιακά και πάνω από όλα τοπικά προϊόντα που χρησιμοποιεί το ξενοδοχείο μας σε όλα τα εστιατόριά του, είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και ο λόγος που οι επισκέπτες μας αγαπούν την Κρητική κουζίνα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με την παρουσία μας σε αυτήν την ιδιαίτερη δράση, καταφέραμε να αναδείξουμε για μια ακόμη φορά τον τόπο μας, την αυθεντική μας κουζίνα και να ταξιδέψουμε τους παρευρισκόμενους μέχρι την Κρήτη!», δήλωσε ο Executive Chef του Creta Maris Beach Resort, Δημήτρης Μακράκης.

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.