Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά HORECA 2018: 120.000 επισκέπτες από 48.000 επιχειρήσεις αναμένεται να δώσουν και φέτος...

HORECA 2018: 120.000 επισκέπτες από 48.000 επιχειρήσεις αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρόν

Celestyal Cruises

 

Με 550 εκθέτες από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου- με ένα πλήθος από ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, με την περαιτέρω βελτίωση των οργανωτικών δομών από την πλευρά της διοργανώτριας εταιρείας, με την στήριξη και την ηχηρή παρουσία όλων των θεσμικών φορέων της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου, για ακόμα μία χρονιά η HORECA θα αποτελέσει το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην χώρα μας, ένα από τα πιο επιδραστικά και ισχυρά brands στην Ελλάδα, πυρήνα των εξελίξεων και κοιτίδα των τάσεων που αφορούν τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο.

Η σίγουρη τεράστια εμπορική αποτελεσματικότητα, η πρωτοφανής πολυσυλλεκτικότητα αλλά και ο καθοριστικός ρόλος που διαδραματίζει διαχρονικά η HORECA στον ευρύτερο κλάδο του Τουρισμού και φέτος θα είναι οι παράγοντες που θα οδηγήσουν στην επιβεβαίωση του τίτλου της ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τα Ξενοδοχεία και την Εστίαση σε παγκόσμιο επίπεδο!

” Στόχος της έκθεσης είναι η προσέλκυση ποιοτικών επισκεπτών από Ελλάδα, Κύπρο και τις αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής. “
 

Στην Horeca 2018, η 7η ΓΣ του ΞΕΕ

Πλήρως ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις
Η διοργανώτρια εταιρεία θέλοντας να προσφέρει στο πλήθος των επαγγελματίων επισκεπτών της έκθεσης, την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματική της επιχείρησης τους, και θα την οδηγήσουν σε μία νέα σύγχρονη εποχή με βάση τα πρότυπα επιτυχημένων επιχειρήσεων του εξωτερικού, φέτος διαμόρφωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα 4 stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης. Έτσι λοιπόν μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη των ξενοδοχείων αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel, κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά την διάρκεια του Gastronomy Forum θα δώσουν το βήμα στην νέα ελληνική κουζίνα, ενώ βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις προτάσεις τους αλλά και τις γνώσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events.

Προσέλκυση ποιοτικού επισκεπτικού κοινού
Η προσέλκυση στη HORECA 2018 ακόμη πιο στοχευμένων και ποιοτικών επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα και την Κύπρο όσο και από τις αναπτυσσόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής, αποτελεί τον στόχο της οργανώτριας εταιρείας FORUM ΑΕ,Για το σκοπό αυτό θα περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των χειρόγραφων προσκλήσεων, καθώς θα δοθεί έμφαση στην αποστολή ηλεκτρονικών barcode προσκλήσεων σε επαγγελματίες του κλάδου.

Ισχυροποιώντας την δυναμική της
Στοχεύοντας να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την δυναμική της HORECA αλλά και τον ρόλο της ως ηγέτης των εκθέσεων, η διοργανώτρια εταιρεία, μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας, έχει ήδη διαμορφώσει μία δυνατή διαφημιστική καμπάνια η οποία καλύπτει όλα τα μέσα, ενώ σε συνδυασμό με την εφαρμογή καινοτόμων ενεργειών μάρκετινγκ και διαφήμισης προβάλλει τη δυναμική της μεγιστοποιώντας την επισκεψιμότητα και την εμπορική της επιτυχία. Συγκεκριμένα, η διαφημιστική καμπάνια της HORECA 2018 θα υπερβεί τις 500.000€. Η έκθεση θα προβληθεί με εκατοντάδες τηλεοπτικά μηνύματα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, για περισσότερες από 3 εβδομάδες, ενώ περισσότερα από 8.500 ραδιοφωνικά σποτ θα βγουν στον αέρα του ραδιοφώνου σε συνολικά 35 σταθμούς, σε 19 νομούς της χώρας. Παράλληλα με οnline στοχευμένες ενέργειες (newsletters, google ads, social media) αλλά και έντυπες διαφημίσεις στον κλαδικό Τύπο θα επικοινωνήσει με τον πιο δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο την είδηση της 13ης διοργάνωσής της.

Σταθερή αύξηση του επισκεπτικού κοινού
Η εμπορική αποτελεσματικότητα της HORECA έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός – σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από την IPSOS – OPINION, κατά τη διάρκεια της περσινής διοργάνωσης – ότι υπήρξε αύξηση 20% των επισκεπτών στη HORECA 2017. Ενώ φέτος όλα δείχνουν πως η προσέλευση θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Από την επαρχία το 56% των επισκεπτών
Το 2017, οι επισκέπτες της HORECA από την περιφέρεια έδωσαν δυναμικό παρόν, αντιπροσωπεύοντας το 56% του συνολικού επισκεπτικού κοινού. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν μάλιστα η προσέλευση από αναδυόμενους τουριστικούς προορισμούς. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.