Αρχική Αεροπορικά Νέα H easyJet προσθέτει δύο νέα δρομολόγια από την Ελλάδα προς το Βερολίνο...

H easyJet προσθέτει δύο νέα δρομολόγια από την Ελλάδα προς το Βερολίνο (Αεροδρόμιο Τegel)

easyJet

Η easyJet, η κορυφαία αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, συνεχίζει την επέκταση της στην Ελλάδα, προσθέτοντας δύο νέα δρομολόγια από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά προς το Βερολίνο (Αεροδρόμιο Tegel) για το καλοκαίρι του 2018.

Η αεροπορική εταιρεία διευρύνει τις επιλογές των Ελλήνων ταξιδιωτών να συνδεθούν με τη Γερμανία σε προσιτές τιμές και επίσης δίνει την ευκαιρία στους Γερμανούς τουρίστες να μπορούν να επισκεφτούν τα όμορφα νησιά του Ιονίου. Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση στο easyJet.com, στην εφαρμογή στο κινητό ή στο GDS με ναύλα που ξεκινούν από EUR 39.44*.

  • Κέρκυρα προς το Βερολίνο – Αεροδρόμιο Tegel από €39.44*, 2 πτήσεις την εβδομάδα (Τετ & Κυρ) που ξεκινούν από 1η Αυγούστου 2018
  • Κέφαλονιά προς το Βερολίνο – Αεροδρόμιο Τegel από €39.44*, 2 πτήσεις την εβδομάδα (Δευ & Παρ) που ξεκινούν από 3ης Αυγούστου 2018

Η easyJet ανακοίνωσε 23 νέα δρομολόγια από το αεροδρόμιο Tegel Βερολίνου και έχει διαθέσει πάνω από 3,8 εκατομμύρια θέσεις προς πώληση για τις καλοκαιρινές πτήσεις της που ξεκινούν από τις 25 Μαρτίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2018. Η easyJet προσφέρει τώρα το κορυφαίο δίκτυο δρομολογίων από το Βερολίνο με συνολικά 95 προορισμούς από τα αεροδρόμια Tegel και Schönefeld, προσφέροντας μεγάλη ευκολία τόσο για τους business επιβάτες, όσο και για τους ταξιδιώτες αναψυχής.

Ο Thomas Haagensen, Managing Director της easyJet Europe δήλωσε:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα ότι, στο πλαίσιο της συνεχούς μας επένδυσης στην Ελλάδα, ξεκινάμε δύο νέα δρομολόγια από/προς Κεφαλονιά & Κέρκυρα για το αεροδρόμιο Tegel στο Βερολίνο. Αναμένουμε, ότι αυτή τη χρονιά θα έχουμε ένα «καλοκαίρι ρεκόρ» με περισσότερες από 5.500 πτήσεις και πάνω από ένα εκατομμύριο θέσεις προς πώληση προς/από την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2018. Η νέα βάση της easyJet στο Tegel του Βερολίνου, προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Βερολίνου, καθιστώντας την ιδανική αφετηρία για εξερεύνηση της πρωτεύουσας της Γερμανίας τόσο για τουρίστες, όσο και για business ταξιδιώτες.»

*Ναύλο ανά επιβάτη, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων διαχείρισης & πιστωτικής κάρτας, με εισιτήριο μονής διαδρομής , βασισμένο στο γεγονός ότι 2 άτομα ταξιδεύουν με την ίδια κράτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.