5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018: 26 – 29 Ιανουαρίου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Πλήρως ανανεωμένη, με νέες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων. Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με Χρυσό Χορηγό την διεθνώς πολυβραβευμένη, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, ανοίγει τις πόρτες της από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες της. Η πανελλήνια απήχηση που καταγράφει εδώ και τέσσερα χρόνια η διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ εδραιώνει τη θέση της μεταξύ των κορυφαίων εκθέσεων Τροφίμων & Ποτών.
Μικροί παραγωγοί με τεχνογνωσία, μεράκι και όραμα και ελληνικές αναγνωρισμένες εταιρείες με ισχυρή θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά δίνουν δυναμικό «παρών», αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών που επιμένουν… ελληνικά. Ειδικά φέτος τα μοναστηριακά προϊόντα έχουν την τιμητική τους, καθώς αγνά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα πλημμυρίσουν με τα αρώματα και τις εκλεκτές τους γεύσεις την 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ.
Η 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με τιμώμενη περιοχή την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανεβάζει ακόμη υψηλότερα τον πήχη, επενδύοντας στην εξωστρέφεια και τις γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις. Στο πλαίσιο της 5ης Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών εγκαινιάζεται το ΕΞΠΟΤΡΟΦ CONNECT, όπου θα πραγματοποιηθούν εξατομικευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις, δίνοντάς τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και των διεθνών αγορών. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι Ημέρες Καριέρας της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπου εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων του τουρισμού και επισιτισμού προσφέρουν ευκαιρίες επαγγελματικής δραστηριοποίησης σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους σπουδαστές.
Επιπλέον, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει τέσσερις ημέρες «πλημμυρισμένες» με ασυναγώνιστες γευστικές εκπλήξεις: σπάνια προϊόντα, παράλληλες εκδηλώσεις με καταξιωμένους σεφ και bartenders, σεμινάρια με κορυφαίους sommeliers και διατροφολόγους, καθώς και τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής «GREEK CHEF 2018» σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων.
Τέλος, οινοποιοί από κάθε γωνιά της Ελλάδος θα δώσουν το «παρών» στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, καθώς εγκαινιάζεται η νέα της εξειδικευμένη ενότητα «Τα κρασιά της Ελλάδας». Πρόκειται για μια μοναδική οινική συνάντηση, η οποία θα αναδείξει τόσο τα ελληνικά κρασιά όσο και το σημαντικό έργο των τοπικών οινοποιών.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΗΜΕΡΑ | ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ | ΩΡΑ |
---|---|---|
Παρασκευή | 26/01/2018 | 12:00 – 21:30 |
Σάββατο | 27/01/2018 | 10:00 – 21:30 |
Κυριακή | 28/01/2018 | 10:00 – 21:30 |
Δευτέρα | 29/01/2018 | 10:00 – 17:00 |