Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Κύκλος επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με τους δήμους της περιοχής ευθύνης...

Κύκλος επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με τους δήμους της περιοχής ευθύνης του – Η πρώτη συνάντηση με τον Δήμο Παιανίας

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και ενόψει της αναθεώρησης του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής την ερχόμενη άνοιξη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου θα πραγματοποιήσει κύκλο επαφών με όλους τους δήμους της χωρικής του αρμοδιότητας. Σκοπός αυτών των επαφών είναι η διαπίστωση της προόδου των ενταγμένων στο παραπάνω πρόγραμμα έργων.

Η σειρά των επαφών ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου με τον Δήμο Παιανίας. Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παιανίας Σπύρος Στάμου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Αλεξίου καθώς και ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ Γιάννης Ασπρουλάκης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έργα που βρίσκονται σε φάση ωρίμανσης, για τα οποία τέθηκαν χρονοδιαγράμματα προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες και να ξεκινήσει η υλοποίησή τους το συντομότερο δυνατό. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε έργα όπως: «Επισκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Παιανίας (βόλεϊ)», «Κατασκευή αθλητικού δαπέδου τύπου παρκέ προδιαγραφών FIBA για το Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών», «Ανακατασκευή οδού σύνδεσης πόλης με Σπήλαιο ΚΟΥΤΟΥΚΙ», «Κατασκευή Πεζοδρόμου – Ποδηλατοδρόμου του Λόφου ΦΟΥΡΕΣΙ στα Γλυκά Νερά», καθώς και στην ολοκλήρωση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας που εκτελούνται αυτή την περίοδο στην Παιανία.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version