Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ζωή Τηγανούρια κοντά σε νέους τραγουδοποιούς-ερμηνευτές

Η Ζωή Τηγανούρια κοντά σε νέους τραγουδοποιούς-ερμηνευτές [φωτό]

Η Ζωή Τηγανούρια συνεχίζει να παρουσιάζει στο κοινό νέους καλλιτέχνες, στηρίζοντάς τους δισκογραφικά μέσω της εταιρίας της Zoe Music καθώς και σε ζωντανές εμφανίσεις.

 

Νίκος Βολάκος, Γιάννης Ταυλάς, Ζωή Τηγανούρια

Αυτή τη φορά μας συστήνει τον τραγουδοποιό & ερμηνευτή Νίκο Βολάκο.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε εντελώς τυχαία, με ένα ακορντεόν και μια κιθάρα στα χέρια… μέσα στα 10′ πρώτα λεπτά το τραγούδι “Κορδέλα στα μαλλιά” ήταν έτοιμο… Ένα τραγούδι που ένωσε καλλιτεχνικά δύο ανθρώπους: την μουσικοσυνθέτη & ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια να υπογράφει τη μουσική μαζί με τον τραγουδοποιό Νίκο Βολάκο, σε στίχους του ιδίου.

Βαγγέλης Κατσαρέλης, Ζωή Τηγανούρια, Νίκος Βολάκος, Γιώργος Ζαρέας

Η καλλιτεχνική τους χημεία και επί σκηνής ήταν έκδηλη, όταν η πολύπλευρη μουσικοσυνθέτης είχε προσκαλέσει τον Νίκο Βολάκο στην παράσταση της “Έτσι είν’ η… Ζωή” που συνεχίζεται για 2η χρονιά, για να ερμηνεύσει τραγούδια της και να τον συνοδεύσει σε δικά του.

Πάρης Μάμμας, Ζωή Τηγανούρια, Νίκος Βολάκος

Πριν λίγες μέρες λοιπόν, μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το τραγούδι “Κορδέλα στα μαλλιά” -κι όπως αναμενόταν- δεν έμειναν μόνο σ’ αυτό! Προέκυψε ένα ακόμα τραγούδι, μία Nuevo Tango μπαλάντα με τίτλο “Προδοσία”, σε μουσική σύμπραξη των Νίκου Βολάκου & Ζωής Τηγανούρια και στίχους της Ματίνας Καρελιώτη.

 

Θοδωρής & Δημήτρης Καζάνης

Τα δύο τραγούδια σε ενορχηστρώσεις Στέλιου Γενεράλη, αναμένεται να κυκλοφορήσουν ψηφιακά από την Zoe Music Ltd. και θα τα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά τη Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στο live του Νίκου Βολάκου στο Σταυρό του Νότου Club, όπου αυτή τη φορά προσκεκλημένη είναι η Ζωή Τηγανούρια για να ερμηνεύσει -εκτός των δύο τραγουδιών- ορχηστρικές συνθέσεις και διασκευές της.

Simone Mongelli

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου
Σταυρός του Νότου Club
ώρα 21:30

Είσοδος 10€ με ποτό

Στέλιος Γενεράλης, Ζωη Τηγανούρια, Σίφης Χιδήρογλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.