Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 18 – 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

18 – 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Πέρα από τη γλυκιά αναμονή της Γέννησης του Χριστού η εβδομάδα αρχίζει με την παιχνιδιάρικη Ν. Σελήνη στον Τοξότη. Παρά τις αντιξοότητες της ανάδρομης πορείας του Ερμή, που αυτήν τη φορά μας ταλαιπώρησε πολύ, τα άστρα φέρνουν αισιοδοξία, ρομαντισμό και διαίσθηση για να κάνουμε σωστές επιλογές για το μέλλον μας.

Νέες ιδέες για φιλόδοξα σχέδια και νέα ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα, η οποία αρχίζει με τη Σελήνη στο χαρούμενο Τοξότη τον τυχερό του ζωδιακού κύκλου.

Επειδή έχουμε ανάδρομο Ερμή ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις οι οποίες είναι απαραίτητες και θα φανούν χρήσιμες στη ζωή μας.

Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα άστρα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά αυτήν την εβδομάδα.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Oσο κι εάν σας φαίνεται περίεργο με τη Ν. Σελήνη θα κάνετε ένα ταξίδι γεωγραφικό η με το νου και θα περάσετε υπέροχα. Το όνειρο πολλές φορές είναι ωραιότερο από την πραγματικότητα που σίγουρα είναι όμορφη.

2ΤΑΥΡΟΙ

Τα οικονομικά που είναι το κομμάτι που σας, απασχολεί περισσότερο στη ζωή σας, καθιστά ιδιαίτερα προσεκτικούς στο χειρισμό τους. Και καλά κάνετε καθότι ο Κρόνος δεν ευνοεί μία βοήθεια από τρίτους και θα πρέπει να στηριχτείτε σε σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Αέρας ανανέωσης έρχεται με τη Ν. Σελήνη στον Τοξότη. Ας το εκμεταλλευτείτε εσείς που είστε μόνοι για να έχετε παρέα στις γιορτές. Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται εάν το πιστέψετε και κάνετε σωστές κινήσεις.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Ο επαγγελματικός στίβος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τη Ν. Σελήνη στον Τοξότη και σας καλεί να έχετε το θάρρος να κάνετε καινούργια πράγματα αν και ο ανάδρομος Ερμής δεν επιτρέπει νέα ξεκινήματα γενικότερα.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο Ερωτας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Τι καλύτερο, λοιπόν, για σας τα Λιοντάρια που παθιάζεστε στον Ερωτα να βιώσετε μία ιστορία πάθους? Να τολμήσετε να κάνετε νέα σχέδια για να νοιώσετε έντονες συγκινήσεις.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Κι ενώ η Ν. Σελήνη πραγματοποιείται ακριβώς στο ζώδιο σας η συμμετοχή με τον Κρόνο μπορεί να σας δυσκολέψει τη ζωή στο χώρο της οικογενειακής εστίας. Κάντε υπομονή! Όλα διορθώνονται αφού ο Κρόνος φεύγει από τον Τοξότη στις 20 του μήνα.

7ΖΥΓΟΙ

Βρίσκεστε σε ωραία φάση. Η Ν. Σελήνη στον Τοξότη ευδοκιμεί την κοινωνικότητα σας και φέρνει στη ζωή σας καινούργια και νεαρά πρόσωπα που θα δείξουν θαυμασμό προς το άτομό σας πράγμα που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Δίας διελαύνει το ζώδιό σας και όχι μόνο. Ο Ουρανός ο πλανήτης των απρόβλεπτων γεγονότων, που επηρεάζει τη Ν. Σελήνη, ενδέχεται να σας φέρει ένα απρόσμενο έσοδο που θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Χαράς ευαγγέλια για σας τα τυχερά παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Η Ν. Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει ευκαιρίες που θα πρέπει να αδράξετε και την Τετάρτη θα στήσετε γλέντι αφού θα φύγει ο Κρόνος από εσάς. Είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά εδώ και 2 χρόνια συν 2 μήνες.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Όταν γράφω τις προβλέψεις για σας είμαι πάντα επιφυλακτική να μην πω πράγματα που θα σας πικράνουν. Από τη μια έχετε τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας που σας ταλαιπωρεί και από την άλλη την Τετάρτη κάνει την είσοδό του Ο Κρόνος. Τι να πω? σας εύχομαι Υπομονη!!!!!!

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Ν. Σελήνη στον Τοξότη θα φέρει αισιοδοξία και ελπιδοφόρα μηνύματα. Καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας και θα διευρύνετε τον περίγυρό σας. Ενδέχεται να ασχοληθείτε με τα κοινά πράγμα που θα σας γεμίσει τη ψυχή.

12ΙΧΘΥΕΣ

Ταλαιπωρημένες μου καλές ψυχές έχετε μία όμορφη εβδομάδα με επιτυχίες στον επαγγελματικό στίβο. Προφανώς θα καταπιαστείτε με καινούργια πράγματα που θα έχουν πρωτογενή υφή. Θα πάνε όλα καλά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.