Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στην εκδήλωση παρουσίασης της συλλεκτικής έκδοσης ΘΟΡΙΚΟΣ –...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στην εκδήλωση παρουσίασης της συλλεκτικής έκδοσης ΘΟΡΙΚΟΣ – Ημερολόγιο 2018 της Χορωδίας Λαυρίου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στην πλατεία Ηρώων στο Λαύριο, η παρουσίαση του Ημερολογίου 2018 «ΘΟΡΙΚΟΣ» που αποτελεί έκδοση της Χορωδίας Λαυρίου.

Πρόκειται για μια πραγματικά σπουδαία συλλεκτική έκδοση που έχει αναφορά τον αρχαίο Θορικό και τα μνημεία που έχουν διασωθεί στην περιοχή με ιδιαίτερη μνεία στο Αρχαίο Θέατρο Θορικού.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απεύθυναν ο Πρόεδρος της Χορωδίας Χαράλαμπος Συρίγος, ο Μαέστρος Θοδωρής Λεμπέσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και ο Πατήρ Κωνσταντίνος.

Για τον αρχαίο Θορικό μίλησε ο αρχαιολόγος Ανδρέας Καπετάνιος ενώ για το νεότερο Λαύριο η συγγραφέας και μέλος της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής Αθανασία Μαρκουλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.