Αρχική Αυτοκίνητα Αποκλειστική συγκέντρωση πολυτελών sport οχημάτων FERRARI του club ιδιοκτητών “Passione Rossa” στην...

Αποκλειστική συγκέντρωση πολυτελών sport οχημάτων FERRARI του club ιδιοκτητών “Passione Rossa” στην Κέρκυρα

Ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa» (το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας), Fabio Barone (κάτοχος δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας-Guinness World Records με την Ferrari 458 Italia) βρέθηκε στην Κέρκυρα για την προετοιμασία της μεγάλης συγκέντρωσης τουλάχιστον 30 αυτοκινήτων FERRARI και road show που θα πραγματοποιηθεί στο νησί το Ιούνιο 2018. 

Θα υπάρχουν και κληρώσεις μεταξύ των πελατών των συμμετεχόντων εμπορικών καταστημάτων της πόλης όπου οι τυχεροί θα είναι συνοδηγοί μιας FERRARI σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.

Θα διοργανωθεί το διαγωνισμό «Best FERRARI», με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο παρευρισκόμενο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο FERRARI. 

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας. Σκοπός των άνω εκδηλώσεων είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιηθούν κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (πχ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου FERRARI FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κλπ), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας, χαρίζοντάς της παγκόσμια φήμη και προβολή και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους ανθρώπους.

Ένα επιπλέον σκοπός είναι να αναδειχτούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να αποτελέσει πλέον σημείο αναφοράς για τους υπολοίπους ιδιοκτήτες FERRARI και όχι μόνο.    ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ CLUB «PASSIONE ROSSA»

Ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa», κ.Fabio Barone, είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο καθότι είναι κάτοχος δύο (2) παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Record).

Συγκεκριμένα, με την Ferrari 458 Italia έχει διανύσει, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, το Transfagarasan Highway (στην Ρουμάνια το έτος 2015) που θεωρείται ο πιο ωραίος δρόμος του κόσμου και το Tienmen Mountain Road (στην Κίνα το έτος 2016), που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου, με 99 στροφές, σε 1800μ ύψος και χωρίς κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα (στηθαίο ασφαλείας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.