Αρχική Δήμοι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

Celestyal Cruises

Η καταγραφή του πολυδιάστατου Τουριστικού προϊόντος η κωδικοποίηση της ζήτησης και των αγορών ενδιαφέροντος, ο «χάρτης» αντίληψης του ταξιδιώτη, τα συστατικά στοιχεία του συγκριτικού πλεονεκτήματος του προορισμού, η στρατηγική στόχευσης αγορών και η εκτενής ερεύνα ικανοποίησης Τουριστών αποτέλεσαν το αντικείμενο της παρουσίασης πλάνου προβολής της Καρπάθου που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Τουριστικού Consulting Remake, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο των συγκροτημένων  ενεργειών του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού Καρπάθου για την ανάδειξη  του προορισμού.

«Παντρεύοντας» τη θεωρία με την πράξη, τα διευθυντικά  στελέχη της εταιρίας ανέλυσαν το μηχανισμό  δυναμικής συνεργασίας με το Δήμο, βασισμένο σε 7 πυλώνες από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση  και προχώρησαν σε  απολογισμό ενεργειών προβολής που πραγματοποιήθηκαν εφέτος με ταυτόχρονο προγραμματισμό δράσεων  και πρωτότυπων projects για το  επόμενο έτος. 

Προηγήθηκε σύντομη άλλα περιεκτική  εισαγωγή – ομιλία  από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού  του Δήμου Καρπάθου, κ. Μιχάλη Λυτό και τη κυρία Φωτεινή Φράγκου, μέλος της Επιτροπής. Μετά το  τέλος  της παρουσίασης, ακολούθησε  εποικοδομητική  ανταλλαγή ιδεών σχετικά με την προβολή και τον εμπλουτισμό του Τουριστικού προϊόντος της Καρπάθου ανάμεσα στην Τουριστική Επιτροπή, την εταιρία και την πληθώρα επαγγελματιών του Τουρισμού και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων  που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ δήλωσαν  παρόντες ο Έπαρχος Καρπάθου & Κάσου κύριος Μηνατσής Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπάθου κύριος Νισύριος Γεώργιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού Δήμου Καρπάθου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καρπάθου κύριος Αλεξίου Ηλίας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Καρπάθου, κύριος Μαστρομηνάς Θεοδόσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κοινό σημείο αναφοράς  των συμμετεχόντων  ήταν τα εξόχως θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουρισμού για την τόσο αναγκαία αυτή συνεργασία, την εμπεριστατωμένη μελέτη  καθώς και τις προσπάθειες προβολής μέχρι σήμερα.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.