Αρχική Βραβεία Βράβευση του Porto Carras Grand Resort ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην...

Βράβευση του Porto Carras Grand Resort ως το κορυφαίο ξενοδοχείο γκολφ στην Ελλάδα, στα World Golf Awards 2017!

Celestyal Cruises

Στο υψηλότερο βάθρο των ξενοδοχείων γκολφ της Ελλάδας το

 Porto Carras Grand Resort, στα World Golf Awards 2017!

To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε, για άλλη μια φορά, στην κατηγορία «Greece’s Best Golf Hotel 2017», ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο γκολφ από τον παγκόσμιο θεσμό βραβείων γκολφ «World Golf Awards».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στο La Manga Club, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Τα βραβείο αυτό αναδεικνύει τη διαρκή προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και αναγνώρισης του γκολφ, που γίνεται στο Porto Carras  Grand Resort.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπών γήπεδο γκολφ, με τουλάχιστον 250 μέρες ηλιοφάνειας όλο το χρόνο και οι μοναδικά  εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ όλο το χρόνο.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιασμένο  από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινισμένο  από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Το όραμά μας για βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού υλοποιείται μέσω της πολιτικής μας. Το Porto Carras Grand Resort αποτελεί κορυφαίο και αλληλένδετο   κομμάτι της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας τις τελευταίες 4 δεκαετίες . Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουμε μεγαλώσει και εξελιχθεί, αλλά συνεχώς κάνουμε προσπάθειες για να δώσουμε την δυνατότερη αναγνώριση και εμπειρία ενός παιχνιδιού γκολφ και τις καλύτερες παροχές υπηρεσιών στους επισκέπτες  μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.