Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «O Μύλος των Ξωτικών» Επίσημη Τελετή Έναρξης

«O Μύλος των Ξωτικών» Επίσημη Τελετή Έναρξης

O Μύλος των Ξωτικών

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι σχεδόν έτοιμος και θα ανοίξει τις πύλες του, συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα που έχουν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι τους.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:30. Μια φαντασμαγορική τελετή που θα φωτιστεί από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Προσοχή Προσοχή! Επόμενη στάση η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων. Τι λέτε. Επιβιβαζόμαστε;

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά 10:00 το πρωί – 10:00 το βράδυ μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Ο Άη Βασίλης, τα ξωτικά, η Πριγκίπισσα του Φεγγαρίου, η κυρά Βασίλενα και άλλοι παραμυθένιοι ήρωες θα βρίσκονται εδώ για να μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο μαγικό.

Σας περιμένουμε, για να ζήσουμε και φέτος μοναδικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.